- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZo72
tag
válasz
erx470 #70475 üzenetére
Talán többeknek már unalmas ez a cikk de egy jól karbantartott szívó motoros Vitara (odafigyelő tulajjal) elvileg sokat elmegy nagyobb hibák nélkül.
630.000km-es Vitara
Egész jól le van írva a története (nyilván nem hétköznapi használat). Amolyan gyorsított teszt, másnak ez 20év alatt sem jön össze. :-)
De HAHUN is vannak 200.000 sőt 300.000km feletti megkíméltnek hirdetett példányok, szóval csak nem egyedi a fenti eset: például itt is egy.90.000km az elvileg semmi, olaj sem fogyhat de szerintem víz sem a hűtőkörböl.
Csomagtérben meg nyilván nem lehet víz, ha csak oda nem öntik.(21év/255.000km-es Ignisembe sem kell olajat öntögetnem 2 olajcsere között, vizet meg kb. 2-3évente töltök utána ha egyáltalán kell, de az is 2-3deci max. Aztán meg úgyis folyadék csere jön. Persze tudom, az újabb modell már kicsit más konstrukció még a szívó motor is, nemhogy a turbó.)
-
KubanitoS
veterán
válasz
erx470 #70470 üzenetére
Nyilván mindenki mást fog mondani. A mostani árakat nézve ez azért egy 4-5 milliós autó lehet és szerintem ennyi pénzért azért kellene lenni más autónak is, amely megnyugtatóbb szervizmúlttal rendelkezik és nincs víz a csomagtérben.
A szervizes átvizsgálás helyett én egy független átvizsgálót javasolnék (ha nincs szervizes imserős), mert az valóban az autót fogja átnézni, ezért kapja meg a pénzét. Egy márkaszervizben lehet kiderül, hogy a kinézett kocsi életveszélyes, de sebaj, mert náluk most pont van egy bizományos, amely megfelel.
-
KubanitoS
veterán
válasz
erx470 #70467 üzenetére
- hátul a csomagtartóban félújnyi víz ahol a defektjavító készlet van (ez a készlet híányos)
Emellett szépen elléptünk, de szerintem ez az egyik legétetőbb probléma, mert a víz magától nem kerül be oda. Valahol beázik a kocsi és idővel a defektjavító helye egy rozsdaboglya lesz. -
burgatshow
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest