Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz 2ozzmexy #62679 üzenetére
Nekem a szerelő hümmögött, mikor vittem hozzá a Crosst a 0w-20 olajjal, hogy azt tegye bele. Azt mondja, hogy hát már 96ezer km van a motorban, öntsünk inkább bele 5w-30-at.
Mondom neki, hogy egy dekát nem eszik belőle és eddig is 0w-20 volt benne mindig, hiszen az a gyári előírás, nem is értem a felvetést, minek menne bele vastagabb....
-
TommyY2
tag
Lehet, hogy a mérnök kiszámolta, hogy 5W-30 kell bele, de a mai világban miért csak API SM az EcStar?
Lehet, hogy ez okozta a problémát, mivel a többi EcStar 0-ás olaj mind API SN.Nem utolsó sorban azt is kimondták, hogy csak akkor él a +7év garancia, ha Suzuki márkaszerviz végzi a szervizelést a szervizfüzetben irtaknak megfelelően (tehát nekem 3 évesen 21e km-nél kötelező lenne a gyertya csere).
Holnap viszem független szervizbe, 40 egynéhány ezer lesz a teljes költség gyári olaj- és levegő szűrővel, Bosch pollenszűrővel és Motul Eco-Lite olajjal. Aztán remélem, hogy nem lesz semmi probléma az autóval.
TommyY
-
burgatshow
veterán
Meg eltomitette az osszes furatot a lehuzogyuruknel. Tenyleg nem ertem ezt az allando olajvergodest. Az kell bele amit irnak hozza a gyarto reszerol.
Most direkt megneztem az enyembe mit raktak hetfon mert akkor fel sem merult bennem, de azt ami a K14D-be valo.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Igaz, más motor van a swiftben, de én csak a könyv ajánlását, a 0w-16 olajat engedtem belerakni. Próbáltak a 0w-20 felé terelni hogy az van hordóban, mindenbe ezt rakják, ez olcsóbb, stb de mondtam nem érdekel, ott a a polcon a 0w-16 flakonban, azzal töltsék tele. Csak az első alkalommal kellett mondanom, következő 2 évben már automatikusan hozták a raktárból
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside hordozható mobil kávéfőző kávégép
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest