Hirdetés
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z0l1ka #51729 üzenetére
én találkoztam hasonlóval:
[link]szerencsére nálam még megelőző fázisban derült ki, egy olajcsere során láttam meg hogy milyen állapotban van, aztán egy következő átnézéskor a szerelő egy csavarhúzóval 1-2 helyen átnyúlt az anyagon, és mondta, hogy ez így minimum vizsgán bukó, de inkább azonnal cseréljem, mert ez tartja egyben a fél autót..
Ahol végül csináltattam (helyi kis szerviz, bontott alkatrésszel) azt mondta a tulaj (50+ éves szerelő), hogy ő ilyet még Swift-en nem látott, hogy ilyen szinten szétrohadt.. mintha a klíma kondenzvíz kivezetője erre folyna rá, ha jól emlékszem azt néztük mint nem túl fasza megoldást..
+ láttam egy hasonló esetet, de itt a konkrét okot nem tudom.. csak a guminyikorgást hallottam, baleset nem történt:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest