Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
senior tag
válasz dedike #27205 üzenetére
Én cseréltetni szeretném az olajat kb 2000km-nél, ha már felajánlották az ingyenes cserét, ha nem ajánlották volna fel, akkor is cserélném az olajdoki tanácsa ellenében is. Azonban a véleményét tiszteletben tartom, sőt azok véleményét is akik nem cserélnek olajat, csak 15000km-enként. Városban fogom használni viszonylag rövid távokon ezért kevés km-t fogok menni vele. Nálam elég lesz az évenkénti olajcsere.
-
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz dedike #26770 üzenetére
Nekem már közel van a 12 évhez, de... [link] ez csak igény kérdése. Nem bírom elviselni amikor retkes az autó, meg azt se ha rásüt a nap és csupa (mosó)karc + matt..
5-6 évente új autót nem tehetem meg, de ha vennék, az is menne egyből mondjuk ide: [link], vagy ide: [link] meg lehet azért nézni a before-after képeket
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
válasz dedike #26532 üzenetére
Ja persze.
Splash csak városban / országuton volt használva.
Mégis tört a rugó.
Legjobb, hogy markaszervizben észre se vették, hogy a bal törött, a jobb pedig utána tört el, pályán éjszaka esőben 140 környéken.
Ha a letört darab nem vagodik ki, hanem kivágja a gumit, akkor lehet nem irogatok most itt.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz dedike #26175 üzenetére
Ja nekem is. Kicsit sokalok 5,8 millát egy suzukira, de az már automata váltos 4wd és led a fényszóró is...
Meg majd fel kell mennem egyszer-kétszer a budai gyerekfogorvoshoz a hegyre télen nagy hóban, csak hogy érezem hogy mégis kellett a 4wd (ha anélkül lenne 1,4 automata az még tutibb lenne) -
Motion_Blur
félisten
-
NemTom1988
csendes tag
válasz dedike #25550 üzenetére
Ette azt is a rozsda, de szó szerint.. Egyszer körbejártuk, és hagytuk is ott. Az előzőt pont a rohadás miatt adtam el, így a legfőbb kritériumom az volt, hogy minnél jobb állapotban legyen a kasztni, felszereltség, motor, ajtók száma másodlagosak voltak. De nem volt egyszerű..
.. valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá pénzem..
-
máyköl
veterán
válasz dedike #25189 üzenetére
Semennyit.
Ráadásul városban volt. Jó, nyilván arra törekedtem hogyan tudom a leglejjebb vinni, így kb. megőrjített a tempó amivel haladtam, de ez volt a legvége, ameddig bírtam vinni.
Ha kellemesen megyek vele, és jól kihúzatom kettesben és hármasban, akkor olyan 5,6-5,8között áll meg. -
-
dnelb
veterán
válasz dedike #25180 üzenetére
nem számolgatom, van androidra a fuel.io app, abba írogatom mióta megvan a kocsi, így mindig tudom mennyi az átlag, kiszámolja nekem.. Legjobb fogyim 5.5 volt, legrosszabb 8.5, átlag 7 A fedélzeti kb 0.3 literrel kevesebbet ír nálam Bár ha nagyon odafigyelek Pestről vidékre(200km abból 100 pálya) lemegyek 4.7ből, de az már nagyon nagypapás Télen home-work 2km-es útvonalon meg benyalja a 10et
(#25181) kornelka : na majd holnap lenyomlak (próbálkozok )
[ Szerkesztve ]
-
-
Studi
veterán
válasz dedike #24919 üzenetére
Akkor ők még nem ültek magasabb építésű autóba. Mert bizony aki hord magasabb sarkú cipőt, rövidebb szoknyát, annak kínszenvedés a konkurenciához képest igen alacsony építésű Swiftbe beülni. Ugyanebből az okból a gyereket sem könnyű a gyerekülésbe bepakolni, bekötni. Míg a Vitaránál ezek nem kihívások. És vannak jó színek belőle, egyáltalán nem pasi autó, abszolút unisex.
-
addikt
válasz dedike #24909 üzenetére
Te szórakozol? Nem egy nőt láttam már Vitarában. De kinek, mi a fontos... 4mFt-ért egy "csajos" szappantartó, amibe egy nagybevásárlást bepakolni is felér egy tökön szúrással vagy egy tényleg élhető autó.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
dnelb
veterán
-
roberto211
őstag
válasz dedike #24362 üzenetére
Mi köze a spurinak ahhoz hogy nyomni kell a gazt ?
Tudtommal a spuri a rendszer kiégetését segíti elő ezáltal még minimális "teljesítménynovekedes" várható a korábbi állapotához képest ha kitisztult a rendszer.
Régi swift be én állandóan beleontottem egy üveggel.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Kornel
veterán
válasz dedike #24187 üzenetére
Kb. Ez a helyzet.
Illetve elegem van a bkv-bol is, igy nem akarok az auto melle egy havi bérletet is venni, amikor éppen szerelonel dekkol.
Ja és persze valahogy nézzen is ki, még menjen is.
Szóval ilyen 1.4 ecotec és társai nem palyaDedike: van a közelben őrzött parkoló, új autó menne oda be.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz dedike #24180 üzenetére
Az aurisban a gombok és vonalak rendezését nézd meg, mintha kickapókerből szórták volna ki. Ahhoz képest egész rendben van
Ami szégyen, hogy nincs magyar a naviban, ami kb mezei igo 3d klón
Egy magyar autó magyar navi magyar hang nélkül. PerfektElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz dedike #24176 üzenetére
az érintős fejegység visszalépés az mp3 rádióhoz? hova keveredtem...
Renault: szintén ex renault scenic tulaj vagyok, soha többet semmilyen renault/peugeot/citroen.
és ezt azok az exkolégáim is tudják, akik fluencet kaptak egy hónapjaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Pikkolo^^
addikt
válasz dedike #23915 üzenetére
A Vitara hátulja viszont viszont szerintem nincsen jól eltalálva, oldalról mintha lehagytak volna 25-30 centit. Ha hozzárakják akkor meg S-Cross konkurens csomagtartóban. A 70 liter különbség nem tűnik soknak csak pont annyi, hogy 5 helyett 3 bőrönd fér bele. Csak a beépített navi féleségért vettem volna azt.
-
Kornel
veterán
válasz dedike #23511 üzenetére
ááá nem tudom mit csináljak
egyszer ez kell, egyszer az.
-honda jó, meg minden, de amennyiért egy 7-8 éves civicet adnak (plusz első szervizek, gumi, srb.), annyiért kihozok egy balenot majd...
vagy rádobok egy kicsit, és ott a vitara/scross.
na de utcára meg sajnálom, még a civicet is... -
Motion_Blur
félisten
válasz dedike #22602 üzenetére
Felületesen olvastam át, fel se tűntek a hibák.
Ezek amúgy műbizonylatos, tehát nem illegális dobok: [link]
De a kolléga által fentebb is említett hibakód miatt pl hezitálok. Pedig ennek tényleg szép hangja van.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
bajnokpityu
félisten
válasz dedike #22583 üzenetére
mi anno astráért, meg focusért indultunk anno. anya meg a vitarát erőltette, én meg elhesegettem, h suzukiért 4.9M-t nem adok. aztán a fóka is astra is brutál passzentosak. a maiak sokkal kisebbek belül, mint a régebbiek
és igen, azok belül egy fokkal kúltúrabbak. aztán úgy alakult, h a szomszédban volt egy suzuki szalon, bementünk. próbáltam erőltetni az scrosst, h nagyobb a csomitartó. de olyan randa volt belül is, kivül is, ráadásul ugyanolyan hulladék anyagokból volt belül, hogy mondom ezért 4et se adok. 3ért talán, duster ellenében, de 4ért kizárt.
aztán mondta az eladó, h 4.2ért is meg tudjuk oldani a vityát is. átültem, beállítgattam magamra, és mondom, menjünk egy kört. kajak nem győzött meg. iránytartás nulla, kormány nem áll vissza középre, totál döglött középtartományban, stb...
aztán jött az ötlet, h mi van, ha némi járatás kell. levadásztam egy 8ezret futott tesztautót, elmentem egy karikát, meggyőzött, ennyi. alkudtam még, tököltünk a színnel két kört, azóta boldogan használjuk. 5e van benne 3 hónap alatt, működésileg egyre inkább a 8at futottra hasonlít.
ja és már felment a mi téli átlagunk is 6.2re... szóval vitaránál nem 5, hanem inkább 7-8deci plusz a tél. szeptemberi bejáratás alatt közelebb voltunk az 5höz, mint a 6hoz.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz dedike #22575 üzenetére
nem baj, ha nem értek most se egyet? kopogtasd már meg. ugyanaz a joghurtosdoboz, csak más mintázat.
scross nekem büntetés lenne. idióta formák, ugyanolyan hulladék műanyag. de cserébe bűnronda, rosszabbul felszerelt, és egy literrel többet eszik. atom biznisz.
és nem kemény, csak feszes, ezért ügyes, jól fordul, pláne magasságához képest. kettő között nagyon nagy a difi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest