- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
Na kipróbáltam és tudtam fullscreen-ben TV-t nézni Mplayer-el.
De csak v41-el ment.
Ez a SUSE 9.1 nagyon jónak ígérkezik, csak azt nem értem hogy fog menni ha ki akarják hagyni az XFree86-ot belőle? Asszem egy csomó programnak kell az X nem? A TVtime-ot pl. nem fogom tudni akkor felrakni a rendszerre? -
intelfan
aktív tag
-Nvidia Geforce4
-Feltettem a gyári drivert a You-val, amikor elindítom a linuxot akkor megjelenik egy nagy nvidia logo.
-Igen az a gond hogy rendes ablakkeret marad a kép körül bármilyen tvprogramot is próbálok kivéve a zapping-ot ami gnome-ot használ ha jól tudom.
Az XF86Config-ot azért mindenképp megnézem este tudom majd kipróbálni.
Köszönöm a válaszaid. -
intelfan
aktív tag
Hello
Nekem is van egy kérdésem:
Suse 9 alatt nem megy a teljes képernyő a tvnéző programokkal, ha fullscreent nyomok akkor is ott marad az ablakkeret felül az összes tv programmal kivéve a zappingot(gnome vagy mi), az viszont nem valami jó.
Keresgettem a neten és frissítettem a KDE-t a YOU-val, a suse szerint ez megoldja a hibát, de még mindig nem megy a fullscreen.
Pedig 8.2 alatt jól ment. -
intelfan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest