Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hétszűnyű
friss újonc
válasz
üzenetére
Ja, így már látom mire gondoltok. De annyi még hozzátartozik a sztorihoz, hogy hiába nézem végig egy "sikeres" indítás betöltését, nem fut benne hibára semmi, zöld OK minden, és betölt az asztal. A probléma, ez a loading initial ramdisk megakadás ez még a betöltés előtt közvetlenül van, el sem kezd semmit betölteni. Szóval a jó indítást hiába látom, a rosszról nem készül(het) ott "failed" bejegyzés, mert el sem indul a betöltés.
-
Hétszűnyű
friss újonc
Köszi
De azért ha bébijúzeres fogalmazásban is ezt ha újra átvennénk, lehet hogy tudni fogom mire gondolsz 
A rendszertöltőt a Yast-ban tudom elérni, ott ezt látom:
Gondolom itt kell átírni.
A "látni fogjuk" azt pontosan hol?
A nomodeset-et is olvastam angol fórumon, de ha tudnám mik ezek a fogalmak, meg hova és pontosan hogyan kell beírni akkor tudnám is mit csinálok
-
Hétszűnyű
friss újonc
Sziasztok!
OpenZsuzsit választottam tavasszal, végtelen jó kis rendszer, imádom, de van vele egyetlen nagyobb problémám.
Boot-oláskor amint eltűnik az alaplapi logo, el kéne indítania a dolgokat, de ez a művelet el sem kezdődik/megakad(?), kb. 5 alkalomból 2-szer nem sikerül neki:
"initial ramdisk ..."
üzenetet ad be, és nem tölt tovább, bármennyit várunk rá. Ekkor csak a poweroff gomb segít. Állítólag ismert probléma, külföldi fórumokból legalábbis ezt hámoztam ki, de megoldást nem találtam.
Némi tech. infó: Asus Vivobook S15 S530FN, openSUSE Leap 15.1, Gnome 3.26.2., Kernel 4.12.14
Magamról annyit, hogy 4 hónapos bébijúzer vagyok, nem rendszerprogramozó, de szívesen tanulok
Ha van megoldási tipp valakinek a zsebében, kérem ne melengesse

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azért ha bébijúzeres fogalmazásban is ezt ha újra átvennénk, lehet hogy tudni fogom mire gondolsz