Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Sziasztok!
10-es SUSE-n hogyan lehet mobilos netet bekonfigolni?
USB-n rákötném a mobilt a gépre (telefon módban), és akkor állítólag felismeri, de valamit még kell machinálni.
-
td
senior tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Koszi a linket! Onnan ugyan nem tudtam letolteni (nem talaltam) semmit, de mashol meg keresgelek.
-
td
senior tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Megprobaltam rakeresni a neten a keyboard indicator applet-re, de nem talaltam meg olyan rendes letolto oldalt, ahol instrukciok is vannak. Nem tudsz veletlenul egy jo linket?
-
td
senior tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Koszi, de en azt mar nezegettem (jobb klikk/Add to Panel...), es nincs koztuk olyan. Pl. a Utilities-ben is csak System Monitor, Disk Mounter, Command Line, Window Switcher meg ilyenek vannak.
-
td
senior tag
Sziasztok!
Billentyuzetkiosztassal kapcsolatos kerdest szeretnek feltenni nektek. Nevezetesen es roviden: nem mukodik a magyar.
Annyira nem vagyok Linuxban otthon, de GNOME feluletet hasznalok, es eddig minden inditaskor parancssorbol kiadtam egy kcontrol-t, es a Regional Settings alatt ugy tettem, mintha allitottam volna valamit, majd az aktivva valo Apply gombra kattintva at is valtott magyarra, illetve felnyilt egy apro ablak is, benne a kis zaszloval. Eleg kenyelmetlen volt, de a semminel jobb. KDE alatt egyebkent elerheto a Control Center vagy talan inkabb a GNOME Control Center, ahol a beallitasokat kovetoen ott lett a talcan a kis zaszlos ikon, es ott is maradt. Viszont en nem szeretem azt a feluletet.
Na most a problema akkor allt be, amikor a fentebbi mondszer mar nem segitett. Nem emlekszem, hogy barmit is mashogy csinaltam volna, de most mar nem a jol ismert
piros-feher-zold zaszlo jelenik meg a kis ablakban, hanem egy error feliratu. A legjobb, hogy KDE alatt is az van ott a talcan, tehat meg ott is lottek a bulinak.
A kerdes tehat roviden: van-e valami egyszeru modszer arra, hogy GNOME alatt hasznalhassak magyar kiosztast? A legjobb az lenne, ha ott is megjelenne a talcan egy olyan kis valto-ikon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

piros-feher-zold zaszlo jelenik meg a kis ablakban, hanem egy error feliratu. A legjobb, hogy KDE alatt is az van ott a talcan, tehat meg ott is lottek a bulinak.