- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collector19
tag
Üdv!
Az a problémám, hogy opensuse 10.2 x86-ra nem tudom feltelepíteni az nvidia drivert. Inno3D 6600 GT-m van. Próbálkoztam úgy is, hogy a yastban a telepítési forrásban megadtam a HOWTO-ban leírtakat, de mikor kiválasztom a két csomagot amit szeretnék telepíteni, akkor nem szedi le, kb 10-15%-ig elmegy, de utána az írja hogy nem elérhető a CD0-s adathordozó. Próbáltam úgy is, hogy leszedtem az Nvidiaxxxx.run-t és megpróbáltam feltenni. Azt hiszem sikerült is, de mikor a sax2 -r -m 0=nvidia-t beírom a tesztnél inverz színes képernyő jön be és semmilyen billentyűre nem reagál. Ekkor egy reset után pedig nem az ''nvidia'', hanem ''nv'' a driver, és nincs 3d gyorsítás. Tudnátok valami tanácsot adni hogy hogy tegyem fel?
Előre is thx
Üdv!:
collector
Kalló Start menü? -
Collector19
tag
Üdv!
Azt hiszem de nem vagyok benne biztos hogy a xinetd-ben be lehet állítani a VNC-t hogy induljon. Tehát Yast->Network services->xinetd és ott a vnc-t be kell kapcsolni, erre a kliens pl egy krdc vagy webes felület. Persze van torrent kliens is pl: Ktorrent KDE-ben.
Javítsatok ki ha tévednék, mert én is nemrégen kezdtem a linux-al foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontatlan Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology PC
- Doom (2016) Steam
- Life is Strange: Before the Storm (STEAM)
- Witcher 3, GTA 5, Civilization 4, Silent Hunter 4-5, Battlefield 4, Port Royale 2, Neverwinternights
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40BUNDLE
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest