- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszever
őstag
Suse Linux 10.2 alatt win játékokhoz mit használtok? WINE, vagy van ennél alkalmasabb megoldás is?
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
A replikátorra kikapcsolat állapotbvan teszem a gépet. Majd elindítom...Ezek után minden megy, klón módban, de a képernyő beállításokat nem lehet elérni. Se hibaüzi, semmi.
Port replikátor: Dell-nél semmit nem csinál úgy igazából. De pl. Fujinál van olyan port replikátor, mely videókártyát tartalmaz.
Amikor nem volt replikátoron akkor is megvolt a két képernyős lehetőség, hisz ott a kimenet is, csak nem volt rádugva semmi.
Ugyanakkor replikátor néálkül meg mutatja, hogy a második monitor egy Samsung 226BW lenne.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
A Gnome asztalán van az a nagyon jópofa, és ha az ember hozzászokik, hasznos beállítási lehetőség, hogy a képernyő bal felső sarkába navigálva az egérrel, az összes aktuális azstalon nyitott alkalmazást mutatja egymás mellet, és ki lehet választani melyiket használjam tovább (illetve a 3D-s asztalforgatás, stb). Ilyen a KDE-hez nincs?
-
sszever
őstag
válasz MichaelSD #1017 üzenetére
Ezen a csere nótáson Intel 945/950-es van, gyári Suse által felismert driver. Elején műkösött is jól, csak miután beállítottam a 2 képernyős módost, azóta szállt el. (így ki sem tudom kapcsolni a két képernyős módot (ha esetleg az okozta a galibát)
A saját nótásomon NVidia FX2500-as, de az most szervízben van, így azzal ráérek 1 hetet mégCsak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
Azért abba a önyvtárba másoltam, mert mindig arra hivatkozik, hogy ott nem olvasható a skin.
Mot átmásoltam abba a könyvtárba is ami neked van megadva, de továbbra is az előző hibaüzenet jön. Ugye GUI nélkül faszán megy.
Na de elindult a vlc! Hibaként írta a Libdc1394_control.so.12 hiányát. Most feltettem mindkét forrást, ami libdc1394-el kezdődik, és tuti lett.
Azt hogy tudom beállítani, hogy ha ráklikk egy avira, akkor alapértelmezésben a vlc-ben nyissa meg?Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
Hát passz. Nem tudom mi van ezzel a géppel
Bár nekem már az is megfelelne ha lenne codec a totem-hez, vagy a kaffeine-hez...Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
Felmásoltam két skint is az alábbi könyvtárba: /usr/local/share/mplayer/skins/default/skin de semmi hatása, mert azt írja, hogy skin file not readable...
Konzolról, rootként beírva a gmplayert sem indítja, hanem a fenti hibát küldi akkor isCsak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
No, VLC problémát nem sikerült megoldani
Tettem fel mplayer-t, az viszont kifogástalanul működik, viszont konzolból számomra kissé nehézkes a kezelése Egyéb ötletek, valami jó videólejátszóra?Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
válasz dr_strange #994 üzenetére
vlc: error while loading shared libraries: libdc1394_control.so.12: cannot open shared object file: No such file or directory
Fura mert a www.videolan.org-ban leírtak szerint telepítettem, és nem jelzett hibát telepítés közben...
Na de a képernyő beállításoknál végképp nem ad infót. Beírom: /sbin/yast2 x11 kéri az admin jelszót, betölti a modulokat, oszt annyi...Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
válasz MichaelSD #990 üzenetére
office-ra a válasz jó! bár a leírás szerint csak a docx-eket kezeli, no de este kipróbálom
VLC-t telepítettem, be is tette a programok közé, ráklikk, de nem történik semmi Monndjuk most a vga beállítással is ezt csinálja...Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
válasz dr_strange #991 üzenetére
Igen, ott már nézelődtem én is, no de gondoltam, hátha van valakinek már tapasztalata.
No, este megnézem a trialt... KösziCsak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
Ja, és filmlejátszáshoz mit tudtok ajánlani?
-
sszever
őstag
Esetleg tud valaki olyan kiegészítőről, amellyel az openoffice.org tudja kezelni az Office 2007-es file formátumokat?
-
-
sszever
őstag
válasz MichaelSD #983 üzenetére
A notásnak 17'-es a képernyője, a második monitor meg 22'-es... Szerinted?
Most egy másik gépre tettem fel a 10.2-est, mert megadta magát a nótásom. Ebben Intel 945/950-es van, és itt fel is ajánlotta a több monitoros megjelenítést, csak jelenleg nincs mellettem második monitor.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
NAh, frissítés helyett már alapból a 64 bitest dobtam fel, és láss csodát:
- felismerte és felbontásilag is rendesen kezeli a VGA-t (Nvidia Quadro FX 2500)
- felismerte és működik rendesen a WiFi
Ami viszont még nem megy az a két monitoros használat. Erre valakinek ötlete?Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
-
sszever
őstag
Nem tudja valaki, hogy lehet suse 10 alatt az Intel Pro Wireless 3945 ABG-t éltre kelteni???
-
sszever
őstag
válasz Cyberslider #969 üzenetére
Azt már csak holnap, mert jelenleg kell varázsolnom egy WiFi-t, hogy Suse alól is tudjak netezni
Végül is jelenleg KDE, (azt még a suse 7-ből valamennyire ismertem).Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
válasz Cyberslider #967 üzenetére
ok.
Esetleg a Gnome / KDE kérdésre valami ötlet, Indok?
Eddig nem igazán foglakoztam a kérdsseel, össz vissz két Linuxot telepítettem eddig komolyabban, de mindenféle ablakrendszer nélkül (tűzfal + mailserver fut rajta, web-es administrációs felülettel), így jelenleg kissé tanácstalan vagyok. Nem igazán tudom, melyik miben nyújt többet / kevesebbet.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
válasz Cyberslider #965 üzenetére
De a vistát is? Ugyanis tegnap este a vistás partíciót pl. az istennek nem volt hajlandó átméretezni, így kénytelen voltam a vista beépített diskpartjában elvégezni a partíció zsugorítást.
-
sszever
őstag
Két kérdésem lenne:
1, ha vista mellé telepítek Suse Linuxot, mennyire fogják egymást szeretni (gondolok itt a bootmanager-re)
2, Gnome vagy KDE? Itt most nem egy végtelen vitát akarok kirobbantani, csak röviden érdekelne mindkettő előnye / hátránya, stb...Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24