- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi571
csendes tag
Szia!
Én úgy tudom, hogy nem maradnak a csomagok fenn a gépen, de ebben nem vagyok biztos.
Viszont, ha a Szoftver telepítése/eltávolításával kezeled a programjaidat, abban az Opciók menüben tegyél pipát a Tisztítás csomag törlésekor felirat mellé, akkor letörli azokat a csomagokat is amit az a program hozott magával.
Tudom ajánlani még a BleachBit programot, ami eltávolítja a szükségtelen fájlokat, de ezzel azért óvatosan bánj, nehogy valami fontosat törölj!
Ennyit tudtam segíteni, biztosan jön majd valaki, aki jobban ismeri a renszert és még tud mondani valmi hasznosat.
Üdv: Gigi
-
batagy
őstag
Épp tegnap én is ugyanezt tapasztaltam!
OpenSUSE 12.2-ben.XFCE desktoppal, a GUI-n keresztül hiába állítottam be az órát , hogy ne használja a HW clockot, nem jegyezte meg, reboot után ugyanúgy a HW clockra állítja magát, az pedig egy órával többet mutat.
Szóval én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kerékpársportok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest