Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
5.19-es a Novell szerver. Nézegettem a Novell szerveren a beállításokat, de nem találtam semmit, ami segíthetne. Aztán neten találtam valamit, hogy állítsam be az Use UTF-8 Encoding-ot, de nem találtam meg. Windowsos verzióban van olyan, hogy jobb gomb a Novell tray ikonra -> Novell Client32 Propertis -> Advenced Settings és ott van egy csomó minden (elméletileg a Use UDF-8 -nak is ott kellene lennie, de nincs ott), és ezt nem találom meg a Linuxos verzióban, csak egy 6-7 lépéses varázsló van, de ott nem lehet semmi értelmeset beállítani.
Te az NCL_install-al raktad fel, vagy rpm parancsal?
Pl az ábcdéfg könyvtárat akartam létrehozni a szerveren, és helyette [00E1]bcd[00E9]fg lett.
Te grafikus képernyőn jelenkezel be, vagy parancsorból? Vagy szerinted ez számít?
Előre is köszi a segítségedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest