- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
5.19-es a Novell szerver. Nézegettem a Novell szerveren a beállításokat, de nem találtam semmit, ami segíthetne. Aztán neten találtam valamit, hogy állítsam be az Use UTF-8 Encoding-ot, de nem találtam meg. Windowsos verzióban van olyan, hogy jobb gomb a Novell tray ikonra -> Novell Client32 Propertis -> Advenced Settings és ott van egy csomó minden (elméletileg a Use UDF-8 -nak is ott kellene lennie, de nincs ott), és ezt nem találom meg a Linuxos verzióban, csak egy 6-7 lépéses varázsló van, de ott nem lehet semmi értelmeset beállítani.
Te az NCL_install-al raktad fel, vagy rpm parancsal?
Pl az ábcdéfg könyvtárat akartam létrehozni a szerveren, és helyette [00E1]bcd[00E9]fg lett.
Te grafikus képernyőn jelenkezel be, vagy parancsorból? Vagy szerinted ez számít?
Előre is köszi a segítségedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest