Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Suse oldalán lévő leírás szerint telepítettem a G06-os Nvidia csomagot, de már nem számít. Feltoltam a Fedorát helyette és sokkal egyszerűbb volt, számomra a DNF is könnyebben értelmezhető, mint a Zypper. RPM Fusion hozzáad, dnf in akmod-nvidia, reboot, ennyi. Patentül megy minden.
Ami igazán meglepett, hogy az RHEL klónokra is mennyire kínlódásmentesen lehet mindent is telepíteni. AlmaLinuxhoz igaz hozzá kellett adnom 3 külső repót (EPEL, RPM Fusion, ELRepo), hogy pattogós legyen, de az is meglepően könnyen konfigurálható.
Nem értem miért szidják a DNF-et, nekem eddig az APT/Nala páros mellett ez jön be most a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest