Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Plazma TV topic
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
BigManus #4105 üzenetére
opensuse.hu is van. Fészen úgy tűnik él is a dolog, mondjuk a csoportjuk nem pörög annyira.
Szerk.: Mondjuk nincs min csodálkozni, a múltkor a kezdő linuxba jött valaki, hogy Debiant szeretne használni, próbáltam neki segíteni, de jött két Megmondó Ember és leugatott, hogy használjon inkább mintet. És nem ez volt az első alkalom, úgyhogy otthagytam a kezdő linuxot, mert unom már, hogy mindig én vagyok a hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Synology NAS
- Gitáros topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest