Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
leviske #4069 üzenetére
Leginkább a kiváncsiság, hogy máshol most mi a helyzet.
Fedora KDE, majd Kubuntu LTS, és itt is ragadtam.
Most gondolkozom rajta, hogy visszatérek Leapre, mert a YaST egy nagyon jó cucc volt, ahogy a zipper is.Valamint egyre inkább úgy látom, hogy ha desktop Linux és nem bütykölni akar az ember, akkor csak a Fedora, a KDE Neon vagy az openSUSE játszik: uborkáéknál egyre lustábban akarják megoldani a desktop kiadást, a Mint szép-szép, de szerintem sok tekintetben tákolt (úgy értem, hogy a sokadik patch réteg egy Debianon, katyvasz repókkal és csomagokkal, 0 technológiai fejlesztéssel... mert nagyon a user szeme előtt évő dolgokra koncentrálnak), mezei Debian és CentOS meg szerintem szerver rendszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest