Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
pengwin
üzenetére
Köszi. Ezt észben tartom akkor a következő újratelepítés esetére.
Igazából most, mikor újratettem a rendszert, már valamennyire ránéztem, mit akar a subvolume-okkal kezdeni. Elvileg alapból snapshotba akarta menteni a /home tartalmát is. VISZONT ekkor még nem adtam meg, hogy a /home másik eszközre megy, szóval nem tudom törölte volna-e magától.
Mindenesetre, ha nem töröli magától a másik meghajtón lévő sv-ok mentését, akkor már érthetővé válna számomra, miért telt be olyan hamar a 190GiB. Jelenleg 180GB szabad hely van a root partíción, szóval bizakodok, hogy nem lesz újabb baleset.
Ha szabad kérdezni, mi vett rá arra, hogy dobbants? A napokban a betelős eset után én is felraktam egy Ubuntut, de nem voltunk sokáig jó viszonyba.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest