- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin #4008 üzenetére
Igen, most hogy használom tényleg egy jóé használható kis környezet, eddig nekem is szimpatikus. Valóban, én is így vagyok vele sima gnome nem jött be sosem az unity meg a gnome 3 meg pláne, LXDE, illetve XFCE volt még amit próbáltam még más gépen, közülük az XFCE szimpibb volt egy nagyon öreg gyenge gépen ami nem bír el többet ellennék vele, de ha a gépem bírja inkább komolyabbat használok.
Tehát eddig KDE-en kívül nem is nagyon volt más amire váltottam volna, de a Cinnamonra amúgy is kíváncsi voltam.
Bár vannak olyan dolgok amik hiányoznak a KDE-ből, pl. a Bluetooth fáj fogadást gyárilag nem tudta (KDE-nél simán) de ezt a blueman appal megoldottamEddig csak két dolog van amivel nem tudom mit kéne kezdeni, az egyik a bejelentkezési kulcstartó ami állandóan előjön, a másik meg a frissítések, KDE alatt 1-2 naponta jöttek a frissítések persze változó volt amikor hosszabb ideje nem jött semmi, de gyanús hogy Cinnamonnál még nem jelzett frissítést...
Azt szeretném még megkérdezni, hogy neked mi volt a tapasztalatod ezekkel a dolgokkal, volt rá megoldásod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest