- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Gigi571
üzenetére
Szia,
Pacmant, ill egyéb repókat első dolgom volt felvenni, a vga kari már bőven legacy, szóval zárt driver már nincsen hozzá, de Atinál ez nem is baj, mostanában a nyíltak már egész jók, csak az uvd1-es (hd 2 és 3 ezres széria) karik vdpau gyorsításának implementálása a kernelbe alacsony prioritású dolog volt Amd-éknél így csak a 3.18-asbe tették bele, míg mondjuk pl az uvd2-es Hd 4 ezresé (vagy újabbaké) már a 3.10-es kernelben is benne is volt, amúgy a Yastban nézegettem a csomagkezelőben, de csak a 3.16-os kernel volt benne újabbat nem találtam, nekem is ez volt az első tippem, hogy ott nézelődjek, de ezek szerint akkor még nincs hivatalosan frissebb kernel Suséhoz, de elvileg akkor itt landolnának, ja de látom a linkelt oldalon vannak újabbak is na akkor azt ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest