Hirdetés
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A Suse alatti megjelenése a SLED-es Gnome 2-re hajaz. Az alsó panelen nem volt rajta alapból a MATE főmenüje, de könnyen hozzá lehetett adni.
Amikor rákattintottam a wifi hálózatok listájára, akkor rögtön vissza is ugrott a lista, csak folyamatosan lenyomva tartott gombbal lehetett megnézni.
Érezhetően a MATE nincsen rendesen a rendszerhez illesztve, persze ez csak az első benyomás volt.
-
Dhampir
félisten
Hozzáadtam (a felső) két repót, illetve automatikusan kipipálta és felvette (a többi jelölőnégyzetet üresen hagytam), ezután csudák csudája a csomagok között megjelent a Mate Desktop is.
Köszönöm az ötletet!

Egyéb disztribúcióban láttam már a Matet, de én a Suse alatti működésére vagyok kíváncsi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest