Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A Suse alatti megjelenése a SLED-es Gnome 2-re hajaz. Az alsó panelen nem volt rajta alapból a MATE főmenüje, de könnyen hozzá lehetett adni.
Amikor rákattintottam a wifi hálózatok listájára, akkor rögtön vissza is ugrott a lista, csak folyamatosan lenyomva tartott gombbal lehetett megnézni.
Érezhetően a MATE nincsen rendesen a rendszerhez illesztve, persze ez csak az első benyomás volt.
-
Dhampir
félisten
Hozzáadtam (a felső) két repót, illetve automatikusan kipipálta és felvette (a többi jelölőnégyzetet üresen hagytam), ezután csudák csudája a csomagok között megjelent a Mate Desktop is.
Köszönöm az ötletet!

Egyéb disztribúcióban láttam már a Matet, de én a Suse alatti működésére vagyok kíváncsi.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest