Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autóhifi
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Ilyen problémám nekem is volt a mostani telefonomnál, (ZTE GrandX IN) az ICS mtp módja miatt, nekem sem ismerte fel a Suse, csak a Win. Próbáltam beüzemelni az mtp módot Suse alatt is, de csak ubuntus leírást találtam (ami ott állítólag működött is) így egy ideig jobb híján én is Win-en vagy wifin keresztül másolgattam.
Nekem az volt a megoldás, hogy a telefonom fórumában ajánlott valaki egy pont GrandX IN-re készített Mass Storage appot (amihez rootolnom kellett a telót) és annak segítségével már fel tudom ismertetni a Linuxszal is mass storage módban a telefont, így már végre tudok rá rendesen másolgatni usb-n keresztül.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest