Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Ilyen problémám nekem is volt a mostani telefonomnál, (ZTE GrandX IN) az ICS mtp módja miatt, nekem sem ismerte fel a Suse, csak a Win. Próbáltam beüzemelni az mtp módot Suse alatt is, de csak ubuntus leírást találtam (ami ott állítólag működött is) így egy ideig jobb híján én is Win-en vagy wifin keresztül másolgattam.
Nekem az volt a megoldás, hogy a telefonom fórumában ajánlott valaki egy pont GrandX IN-re készített Mass Storage appot (amihez rootolnom kellett a telót) és annak segítségével már fel tudom ismertetni a Linuxszal is mass storage módban a telefont, így már végre tudok rá rendesen másolgatni usb-n keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest