- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
YanChi
csendes tag
de ez egy nyílt forráskodú op.rendszer, és tudomásom szerint ezek ingyenesek!
Akkor bizony rossz a ''tudomásod''. Annak, hogy publikálom a programom forrását, semmi köze ahhoz, hogy mennyiért adom.
Egyébként a SuSE 9.3 (is) majdnem mind ingyenes cuccokat tartalmaz: mindent letölthetsz különböző helyekről, sőt, a SuSE különböző tükreiről is. Csak így neked kell összeraknod belőle a rendszert. De ha megveszed kb. 20.000 Ft-ért (a Media Marktban a régebbi verziók kaphatóak voltak), akkor egyben megkapod, egy szép vastag könyvvel, telepítővel, 90 nap VALÓDI telepítési támogatással, annyi szoftvert kapsz, amivel szinte minden felmerülő gondodat meg tudod oldani, a webszervertől a DTP-n át a zeneírásig, videózásig.
Nekem egyébként a SuSE 8.0 van meg dobozban, a többit azóta letöltöttem vagy netről telepítettem. De tervezem a 9.3-at is megvenni, mert kiváncsi vagyok rá, mit alkotott a Novell. -
PrinczA
őstag
''de ez egy nyílt forráskodú op.rendszer,
és tudomásom szerint ezek ingyenesek!''
Maga aLinux ingyenes, de itt tobb ember dolgozik, hogy egy csomo program ot legyen a dvd-n, tesznek hozza egy kis ezt azt, vesznek el bellole, adnak hozza egy kis supportot, konyvet dobozt, csilli villit.
Ez mind penz.
Ha ingyé kell ott a Debian!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest