Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anubis_9 #2840 üzenetére
ezt az IGP-t támogatja a kernelbe épíett driver, nekem is hasonló van a laptopomban (core-i5 520m), és azzal tökéletesen mennek (igaz kubuntu alatt) a videók és a flash is. melyik kernellel használod, melyik opensuse-t?
vlc-hez felvetted a külső szoftvertárolót? esetleg érdemes lenne abból frissíteni, ha még nem. illetve én kipróbálnám, hogy a vlc beállításaiban a video output-nál xv (általában alapértelmezett) helyett a gl vagy gl2-re mit csinál. illetve esetleg próbálj meg valami másik lejátszót is, hátha azzal jobban megy. én smplayer-t használok, az gyönyörűen visz mindent, csak azt hiszem ez nincs benne az opensuse alaptárolójában, fel kell hozzá venni valamelyik közösségi tárolót.flash mondjuk érdekes kérdés, de először nézzük meg a videót meg lehet-e szerelni valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest