Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Értettem!
Kérek engedélyt...Ja, ennyit sikerült megértenem, kerestem csomagot randr néven - persze, hogy nem volt; néztem az X server config-fájlját - nem mondott a tartalma semmit sem...
Mondjuk ami a lényeg: most már, hogy sikerült rendesen feltelepíteni az ATI-s drivereket, a felbontást rendesen be tudom állítani úgy, hogy úgy is marad a bejelentkező képernyőnél is.
D3D-t ellenőriztem, igaz, hogy nem pont ezekkel a parancssorokkal, hanem csak a glxinfo-val, és direct rendering van, és az OpenGL-t az ATI driver hajtja.
A root-os dologhoz egy kérdés: ha netalántán esetleg (elvileg most már nem kellene) szerkeszteni szeretném pl. az xorg.conf-ot, akkor azt hogyan tudnám megtenni akkor, ha nem root-ként lépek be?
Sokat kell még tanulnom
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest