- Megfizethető miditornyokkal gyarapodott a Chieftec portfóliója
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
CPT.Pirk #1148 üzenetére
szvsz a névben térnek el
szerintem a 10.3 ast használ x86 -st elég leszedni ez elfér egy dvd én
igaz, hogy a 64 botes érezhetően gyorsabb, de egy csomó oldal nem jön be normálisan, mert ugye a bongésző bovitmények 32 botesek, és kouzdeni kell vele, hogy menjen 64 biten, én nem tudtam rávenni, majd visszattettem a 32 bitest(#1156) fv82
rossz a vga driver, vagy maga a kártya
Milyen vga van a gépben ?
-
csendes
addikt
válasz
CPT.Pirk #1148 üzenetére
Az OpenSuSe 9.3 2004. áprilisban jelent meg, a 10.3 pedig 2007. októberben, minden sokkal jobb benne. A 10.3 ingyen letölthető a software.opensuse.org oldalról. A Gnome és a KDE két grafikus felhasználói felület, nagyjából ugyanazt tudják, ízlés dolga, hogy ki melyiket szereti.
Az egyik Live CD-t (vagy a GNOME vagy a KDE) töltsd le, írd CD-re image-ként és installálás nélkül a CD-ről bebootolva tudsz vele dolgozni (de telepíteni is lehet). A Live CD-ről kicsit lassúbb, mintha telepítve lenne, de működik.Ha az előző hivatkozás alapján nem világos, hogy hogyan lehet egyszerre VISTA/XP/LINUX multiboot-ot beállítani, akkor itt van egy OpenSuSe leírás a GRUB "kézi" installálásáról: http://en.opensuse.org/SDB:The_Boot_Manager_Grub#Manual_installation_of_GRUB
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest