- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Szal OnLine frissítéssel. Ezt nem említetted, vagy elkerülte a figyelmemet, bocsi. Szal nem'tom. Amiket eddíg olvastam az nVidia driver telepítésekről, az nem így történt. Nem tudom, mennyire hivatalos, az nVidia által kiadott driverről van szó, de erős a gyanúm, hogy ez a verzió csak alapszolgáltatásokat nyújt, azért, hogy egyáltalán éljen a kártya.
Ezért kértem, hogy részletezd, mit is csináltál, ne csak annyit, hogy ''felraktam, de nem megy''. Most már tisztul a kép!
Javasolnám, hogy próbálkozz meg az nVidia oldaláról leszedett driverrel, de azt ilyen online update-val nem fogod tudni felrakni, tutira mondom. Szal letöltöd, kicsomagolod, Runlevel 3-ba kapcsolsz, így telepíted, meg valami mágia is kelleni fog még az emlékeim szerint.
Ahol ez részletesen, több alkalommal kitárgyalásra került, az a www.linuxforum.hu, mégpedig a Fórum/nVidia driver telepítése szekcióban. Szinte biztos, hogy ott minden szükséges infót megtalálsz.
Még valami: az, hogy a Yast szerint nem megy a 3D, még nem jelenti azt, hogy nem megy! A glxgears-t meg a fglxgears-t próbáltad? Ha igen, mennyi pontot adott? Ha nem megy, mit ír ki?
Sok sikert, ne add fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Házimozi haladó szinten
- eBay
- Steam Deck
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest