Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Na, ki is próbáltam gyorsan. Egy 7 GB-os pendrive-ra feldobtam egy Leap-et. 500 MB-os EFI partíciót csináltam, de nem az egész /boot-ot tettem rá, csak a /boot/efi-t, így mindösszesen 6 MB a helyfoglalás rajta. A root partíció 6.6 GB, ebből most 4 GB foglalt, éppen most frissítem a rendszert. Egy minimál, asztali környezet nélküli telepítést választottam, de elég sok helyet foglal így is, főleg hogy a Porteus kb. 600 MB-ból kijön. Most csak egy alap IceWM van fent, egy LXQt-t vagy LXDE-t dobok majd fel, azok azért egy fokkal barátságosabbak.
Yasttal simán belőttem a wifit (sosem használtam még erre), és igazából minden fontos dolgot be lehet innen állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest