- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Na, most látom, hogy érdekes dolgok történnek a SUSE háza táján.
Egyrészt az, hogy tavaly októberben csináltak egy kérdőívet a Linux felhasználásával kapcsolatban. itt a kérdőív teljes, 254 oldalas kiértékelése, itt pedig egy rövidebb összefoglaló. Ez csak amolyan érdekesség.Ami viszont érdekesebb, hogy még tavaly ősszel kiadtak egy új, kísérleti disztrót Slowroll nével. Ez az elkaszált Leap és a Tumbleweed között képez egy hidat, olyan értelemben, hogy a Tumbleweedre épül, de annál egy jóval lassabb frissítési ciklussal. Továbbra is rolling lesz, de a jelentősebb update-el nem folyamatosan jönnek hozzá, hanem havi vagy kéthavi adagban, míg a security update-ek és a bugfix-ek folyamatosan. Tehát nem a Leap helyettesítője lesz, hanem egy, a TW-nél kevésbé bugos rolling disztró. Én ennek nagyon örülök, mert pont azért nem szoktam ajánlani a TW-t, mivel a rolling jellege miatt előfordulnak benne bugok (én is belefutottam néhányba, pedig nem sokat használtam). A Leap-et pedig azért nem szoktam ajánlani, mert nagyon elavultak voltak benne a csomagok.
Remélhetőleg, a Slowroll hibamentesebb lesz, mint a TW, de úgy, hogy közben friss marad. Ha kikerül az experimental státuszból, lehet, hogy le is cserélem a Fedoráimat erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vicces képek
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest