Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
szundybence
üzenetére
Csak amiket biztosan tudok : Internetet tudod használni, bár nekem telepítés után nem indult automatikusan a NetworkManager. Ha SUSE akkor KDE. A ppa az tároló, ami itt is van bőven. Szerintem fényévekkel jobb mint az Ubuntu, mondom annak ellenére hogy Fedorát használok ami még jobb. Automatikus frissítés van, de ez nagyon egyszerű, zypper dist-upgrade. De majd a szakértők kiegészítik én ennyit tudok segíteni.
Szerk: Azért az RPM-es világ teljesen más, sokat kell tanulnod de megéri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sh4d0w: Van-e még?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs