Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
Hello!
Most raktam fel a 10.04 es suse-t. És lenne egy olyan gondom, hogy a rendszerbetöltőkor kiválasztottam azt, hogy "Biztonságos GRUB használata" vagy valami ilyesmi, és azóta képtelen vagyok bootolni, mert mielőtt eljutnék a bootmgr-be bejön egy sima konzolos felület, amin tőlem parancsokat vár, amit meg is sasoltam help el, illetve TAB-al, de igazából semmivel nem lettem okosabb.
Szóval a lényeg az, hogy vissza szeretném állítani arégi grub-ot, (ami nem biztonságos), mert így se Windows 7-et se suse-t nem tudok indítani. Most is uhu-live cd ről írok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest