- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Hello mindenki!
Nyugalom, semmi pánik, nem akarok áttérni SUSE-ra Ubunturól, miután utóbbi kezelését nagyjából megtanultam.

Viszont lenne pár kérdésem, mivel van egy ismerősöm, aki számára a SUSE-t tartanám a lehető legjobb megoldásnak és előbb magamnál próbálnám ki.
Kérdések:
- A Yast helyett nem lehet Synaptic-ot használni valahogy? Vagy hülye vagyok és ahhoz Gnome környezetet kellett volna választanom? Nem lehet valahogy mégis ráoperálni?- RadeonHD drivert már találtam, de nVIDIA driver miért nincs? Láttam a topicban, hogy be kell állítgatni, de akkor az AMD/ATi esetében miért nem kell?
- Ezen is meglehet osztani nyomtatót normálisan? Hogy Vista-s gépről is lehessen nyomtatni?
- A fizetős változatok mennyivel nyújtanak többet, mint az openSUSE?
- Ha a Synaptic sehogy sem ráerőltethető, akkor hogy tudom a KDE-t 4.1-ről 4.3 RC3-ra frissíteni? Van valami konzolos parancs?
- Mintha azt olvastam volna a Novell oldalán, hogy a VisualBasic és a .NET cuccok elérhetőek a 11.1-en, ez igaz? Vagy valamit félrenéztem? Ha elérhetőek, akkor ugyan ezen a néven, vagy át vannak nevezve, úgy mint a Silverlight>>Moonlight?
Egyelőre ennyi.
Előre is köszönöm a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előre is köszönöm a segítséget!