- Konfig beárazása
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Hali Linux fanok
Volna egy alapvető gondom. Suse 10.3-at 64bit-es változatot feltettem de 3D támogatást nem kaptam. Na sebaj, elvileg erre van megoldás.Csupán az a bökkenő hogy most kezdtem játszani a linux gondolatával és nem megy a telepítés. Az nvidia honlapjáról leszedtem egy NVIDIA-Linux-x86_64-173.08-pkg2.run nevű filet. Nos ezt megnyitja és számomra érthetetlen dolgokat irogatnak. Valahol találtam hogy Yast meg ilyeneket keresgéljek de nem találtam olyan beállításokat amiket bőszen mondogattak.
Lényeg
Magyar Suse 10,3 64 bit alá nvidia driver telepítés ( agyhalottak is megértsék)Ez volna az első egetrengető problémám. Ha valakinek van valami tuti megoldása nyogottan zargasson.
Előre is köszönöm
bye
Knight
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest