Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Na szóval van ez a motoros játék ami szept. 15-én jelent meg.
Szerintem ez az eddig legjobban sikerült motoros játék az elmult pár évben.
Ugyanazok a készítői akik annó a híres superbike sorozatot is készítették.
[link]
itt van egy pár videó és kép róla.
A grafikája nem a legszebb(bár lehet azért mert a kártyám nem használja a HDR-t.)
Viszont a játék élmény... az nagyon jó.
A motorok vezethetősége közelít a valósághoz. Széria motorok vannak benne(pl: Suzuki, Mv-agusta, Benelli, Cagiva, Yamaha, Honda, Kawasaki, Duacti stb.) ezen kivül van egy pár(szerintem) kitalált motor.
Versenyezhetünk pályán, vagy éppenséggel utcán.
Viszont szerintem kicsit elrontották azzal hogy van benne xp, és szinteket lépünk
A felszerelés is plusz kanyarodás vagy gyositást stb. ad.
A motorhangok nagy el lettek találva, minden motornak más hangja van, végre nem kell motogp szerü sablon vinnyogást hallgatni.
Az emberünknek élete van, ugyhogy modjával kell esni.
Gépigénye nem nagy, nekem 1024*768-ban 6* élsimitás, minden full és nem akad.(a gépem nem egy erőmü)
Várom mások tapasztalatait is, márha jászott már valaki vele
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest