Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3DFan
aktív tag
Jó játék, én végignyomtam.
-
eddie17
addikt
Hát igen
nem lehet minden tökéletes. Bug még hogy simán átcsúszik a motor a csáveszon,
meg ha belsőben nézed akkor néha fura hangok jönnek a motorból. Nem mindengyiknél de van párnál.(Pl probáld ki a monster-t ott ad fura hangot.)
Füre menni pedig egyeltalán nem lehet, rámész a füre picit nagyobb tempóval, aztán picit kanyarodsz, és már repül a csávó. Azt nem mondom hogy a való életbe sportmotorral füvön kell császkálni, csak ezért is nehéz a játék mert egy picit sem szélesítheted ki a kanyart.
A füvön fékezésről meg ne is beszéljünk
Nekem még az is tetszik hogy ténylegesen külön vették az első és hátsó féket és van is kösztük különbség. Az első jobban fog a hátsó kevésbé, és egyszerre a kettő adja meg az ideális lassulást.
Na abba hagyom a szófosást! -
Dencel
csendes tag
Ez igaz! Vannak benne ötletes dolgok, nekem mondjuk az tetszik a legjobban hogy nem csak a motort, hanem a motorost is irányítanunk kell, pl.:egyenesben meg kigyorsításkor ráhajolni a motorra hogy ne emelje ki az elejét, meg fékezéskor ''felülni'').
De van benne jónéhány bug is. Elég vicces amikor egykerekezés köben elkapar a motor.
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
De ha úgy nézzük az eddigi motoros játékokhoz képest ez is fejlődés!
-
Dencel
csendes tag
Találtam egy nagyon jó motoros játékot, de sajna csak ps2-re jelent meg.:Tourist Trophy [link]
-
Kiskokó
veterán
értem.. és forgalom van??
az lenne pedig a fless ha iolyat dobnának mrár ki motoros játékot mint modnjuk az NFS részek.. utcai motorokakl.. faxa lenne -
Kiskokó
veterán
Üdv..
ebebn irtátok hogy van utcai rész is oylan avn hogy szabadon lehet menni az utcán ??
meg van ez a Dcati racing játékk arról vlami hir vagy tapasztalat ? -
Dencel
csendes tag
Találtam egy játékot amiben van super moto is, csak sajna PS2-re van
Na meg kiprobáltam a játékot, csak van egy olyan APRÓCSKA bibi hogy átlátszók a motorok. Mopndjuk ki is irja hogy sok mindent nem támogat az integrált szutyok de sebaj. Legalább én vagyok a Ghost Rider
[Szerkesztve] -
Dencel
csendes tag
Nemsokára meg lesz nekem is, majd kipróbálom, ha egyáltalán el fut.
Egyéb: Nem tud valaki olyan játékot amiben van super moto vagy egyéb motor?Mert kb a pc-re megjelenő összes motoros játék Speed, Cross vagy Quad gépekre épül. -
eddie17
addikt
válasz
Dragbajnok #24 üzenetére
De rég jártam itt
Nálam nincs semmi bug-ja.
Lehet hogy valami rossz verzió van meg nektek? -
Dragbajnok
tag
válasz
Silencer83 #23 üzenetére
Ok értem.Azert köszi legalább mostmár azt is tudom hogy nem csak nálam szar!
Lehet hogy nálam is azlesz és letörlöm. -
Silencer83
addikt
válasz
Dragbajnok #22 üzenetére
dobnek en szivesen, csak a helyzet az, hogy egyik nap annyira felcseszte az agyam, h leradiroztam a vinyorol
. majd ha esetleg kiadnak vmi hasznalhato patchet
-
Dragbajnok
tag
válasz
Silencer83 #21 üzenetére
Hát ja.Nálad is kilépeget?
azért ide dobhatnál egy savét ha tovább jutottál az első részen:kar86@freemail.hu ide. -
Silencer83
addikt
válasz
Dragbajnok #20 üzenetére
az atlagosnal is tobb, qrva idegesito bug van benne
-
Dragbajnok
tag
Na miaz? Már senki sem játszik ezzel a gammával?
-
Dragbajnok
tag
Helló!
Felraktam a játékot én is.Szerintem nagyon jó game lett a MotoGP-hez képest csk az a gondom vele hogy van két pálya aminél mindíg kilép a játékból ezért nem tudom végigvinni.
Ha esetleg valaki tudna nekem egy save filét adni azt nagyon megköszönném! -
muxi-muxi
senior tag
Nekem eddig nem tetszik. Majd ha összeforr a jobb kezem (eltörtem), akkor talán irányítani is tudom. Nem túl meggyőző a grafikája sem (RenderWare - eddig csak nívótlan játékokban találkoztam ezzel a motorral - pl. HotRod: Garage to glory), és még szaggat is, olyan beállításokon, amin még a Most Wanted is röhögve elfut. Nem hinném hogy behatóan fogom tanulmányozni...
-
eddie17
addikt
Na valaki azóta kiprobálta?
Ha vizes az út akkor szinte lehetetlen a motorral menni. Kb 140-es tempó mert ha nem akkor mindenfelé csuszik, viszont az ellen se megy gyorsabban
Ja és van idegesítés is, ha mész sokáig egy ellen mögött, akkor egyszercsak elfogy egy csik a feje felett és elkezd hátranézegetni és nem figyel rendesen az útra és elrontja a kanyarokat
Viszont veled is megcsinálhatják... akkor te se tudsz ugy gyorsítani, és folyton hátra tekingetsz, és vehemesen liheg a bukóba amit nagyon jól hallani
Egyelőre ennyi a tapasztalatom, várom másét is! -
eddie17
addikt
válasz
Silencer83 #14 üzenetére
Najó igazad van, összetehetjük két kezünket hogy legalább ennyi realitást kaptunk egy motoros játéktól.
Neked a hangok hogy tetszenek? Szerintem egész jól el lettek találva főleg az alapjárat. -
eddie17
addikt
válasz
Silencer83 #12 üzenetére
Na de legyen már hiba is felsorolva. Kanyarban fékezés... lehet nem lehetetlen de nem praktikus. Mondjuk itt is ha nagyon sokáig fékezel hosszu nyujotott kanyarban borulsz szépet, de azért elég sokat kell fékezni. Másik meg az eséseket kicsit jobban is megcsinálhatták volna. Mondjuk sokkal jobb mint a motogp-be, de így sem a legjobb.
Meghát egy két grafikai bug is van benne. De ezt elnézem neki mert a hangulattal kárpótol -
eddie17
addikt
válasz
Silencer83 #10 üzenetére
Lefagyott első inditásnál. Lehet nem szereti a gépem.
Na de itt a SBK-ról legyen szó -
eddie17
addikt
válasz
Silencer83 #8 üzenetére
igen nekem is az álmom hogy egyszer egy ilyen vasam (R1) legyen. Majd ha lesz rá pénz
Az is tetszik amikor kanyarodsz és huzol egy kövéret rajta, akkor elkezd ugymond powerslide-olni, és ha épségben kijössz a kanyarból akkorát dob a motoron hogy öröm nézni
Ja és minden motornak eredeti müszerfala van. Az F4 1000 még durrog is gázelvételnél
Nekem nagyon tetszik.
De azért kiprobálom a Gtr2-őt is. -
Silencer83
addikt
ami naon teccik GTR 2-ben, a csoka laba ahogy nyomkodja a pedalokat
, tehat kb olyan reszletre ugyeltek , amit te leirtal a kerekezesnel, v a kuplungolasnal
GSX-R ek valoban ''nyugodtabb'' vasak eteren, a ''99-tol R1 esek vadabb gepek, kezelhetoseguk elmarad kicsit, de ha 1x raerzel -
eddie17
addikt
válasz
Silencer83 #6 üzenetére
Nem is kicsit. Szuzival olyan szépen lehet menni, ez meg folyton rángat. Mondjuk ebbe uj modellek vannak, de akkor is. Meg végre emberünk némi kuplungolást, és gáz hzást is mutat, nem csak mereven ül a gépen, meg ha egykerekezel (amit egész szépen megoldottak) akkor oldara kinéz hogy lásson is valamit az útból
Nekem nagyon tetszik.
#5: hmm nem rossz, nálam biztos nem menne ilyen szép garfikával. -
Silencer83
addikt
yamaha egyebkent (foleg a regebbi YZF R1, az nemtom melyik deltabox vazas
) eletben sem csinalt sokaig jo futomuvet, eleg ''ideges'' volt az R1 stabilitasa , Suz. GSX-R ill H. CBR ezert kerekedett felul rajtuk egy jo darabig.
akkor ugy latszik a gameban is megvalositottak ezt -
eddie17
addikt
válasz
Silencer83 #3 üzenetére
Na végre valaki
Igen szerintem is kötelező annak aki kicsit is szereti a motorokat.
R1 a kedvencem csak ne szitálna folyton a kormány
Ez a gtr 2 valami autós játék?
Ennyire jó vagy mi? -
Silencer83
addikt
-
eddie17
addikt
Ugy látom senki nem ismeri.
Pedig jól el lehet vele szórakozni esős napokon.
(Up) -
eddie17
addikt
Na szóval van ez a motoros játék ami szept. 15-én jelent meg.
Szerintem ez az eddig legjobban sikerült motoros játék az elmult pár évben.
Ugyanazok a készítői akik annó a híres superbike sorozatot is készítették.
[link]
itt van egy pár videó és kép róla.
A grafikája nem a legszebb(bár lehet azért mert a kártyám nem használja a HDR-t.)
Viszont a játék élmény... az nagyon jó.
A motorok vezethetősége közelít a valósághoz. Széria motorok vannak benne(pl: Suzuki, Mv-agusta, Benelli, Cagiva, Yamaha, Honda, Kawasaki, Duacti stb.) ezen kivül van egy pár(szerintem) kitalált motor.
Versenyezhetünk pályán, vagy éppenséggel utcán.
Viszont szerintem kicsit elrontották azzal hogy van benne xp, és szinteket lépünk
A felszerelés is plusz kanyarodás vagy gyositást stb. ad.
A motorhangok nagy el lettek találva, minden motornak más hangja van, végre nem kell motogp szerü sablon vinnyogást hallgatni.
Az emberünknek élete van, ugyhogy modjával kell esni.
Gépigénye nem nagy, nekem 1024*768-ban 6* élsimitás, minden full és nem akad.(a gépem nem egy erőmü)
Várom mások tapasztalatait is, márha jászott már valaki vele
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- OpenWRT topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest