- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
karib
addikt
Egy érdekes gép azoknak, akik kompakt, de korszerű gépet szeretnének: Fujitsu-Siemens Lifebook S-széria. Eddig nem nagyon ismertem a F-S gépeket, véletlenül botlottam ebbe is egy árlistán, de ezek szerint lehet itthon kapni, legalábbis az S6120-at:
Bővebben: link
Ami jó: 1,7-1,8 kg, ami nagyon kedves, továbbá Centrino platform, tehát energiatakarékos, nagy üzemidejű, van benne minden, ami a régi gépekben, pl. az én Toshiba Portégémben nincs, pl. USB 2.0, WLAN, sőt Bluetooth is. Kijelzője lehet 13,3'', vagy a nagyobb tesónak 14,1'' (S7010). A kistesó kisebb, de vastagabb, míg a nagytesó korrekt vékonyságú. Természetesen combo drive is van bennük.
Hátrány: csak az integrált grafika van, de úgy néz ki, hogy 2-2,5 kg alá nem lehet normális grafikát tuszkolni - pedig igazán összekaphatnák már magukat a nagyobb gyártók.
Ára: nettó 400-500e között típusfüggően.
Az Asusnak is van egy hasonló masinája, az S1000N , ez azonban itthon nem kapható. Kicsit nehezebb is, 1,9 kg, ami a F-S fényében már nem olyan szuper.
Bővebben: link
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen videókártyát?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Futás, futópályák
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest