Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- RAM topik
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Huh!
Hali mindenkinek!
Szóval megvan az T41p, és a táska... Itt nyugszik mellettem. Nehéz visszatartani az örömömet, de azért le is kopogom. Remélem nem lesz vele semmi gond.
No, de nem azért írok, hogy feleslegesen foglaljam a sávszélességet, hanem azért, mert lenne pár kérdésem. Ezek a következők:
[1] Hogyan lehet hatékonyan, de biztonságosan tisztítani a monitort, és a gépet? Van spray-es monitortisztítónk, de félek, hogy befolyik mellé valahova az a folyadék, ha ráfújok...
[2] Valamiért nem tudom a gombokról előcsalogatni a KUKACot. A Q alatt van kicsiben, de sem altgr, sem alt, sem Ctrl -el nem tudom... (Fn-el sem) /* Bocs a hülye kérdésekért, de még soha nem volt notim...
*/
[3] Ha most be van rakva az akkumlátor, akkor szabad úgy használni a gépet, hogy fel van rakva töltőre?
Igazából én mindíg konektorból használnám, soha nem akkuról, de nem szeretném, ha valami lenne vele, plusz tetszik, hogy ha véletlenül áramszünet van, akkor sem kapcsol le rögtön a gép... Szóval ha benne van az akku, akkor szabad/lehet/érdemes/biztonságos - e a konektorból való használat?
[4] Szabad úgy tölteni az akkut, hogy közben használom a gépet? És mégegszer feltéve az előző kérdést: ha már feltőltött, akkor szabad tovább úgy használni, hogy nem húzok ki a konektorból? Ez árt az akkunak?
[5] Az ugye egy természetes dolog, hogy a gép lassabban teljesít akkuról, mint ha be van dugva a konektorba?
[6] A HDD 7200 rpm-es, ezért nagyon halkan lehet hallani egy kicsi ''sivító'' hangot, amikor tölt. Ez természetes, vagy rendellenes?
[7] Ez az utolsó pont inkább véleménykérés. Ha ilyen szinten teljesít a gép, akkor az elfogadható, ugye? (Megint nem félreérteni!
Csak tudni szeretném, hogy ez az eredmény ad-e valamilyen okot gyanakvásra, hogy szervízelni kell-e?
)
3D MARK 2001
akku: 3841
hálózat: 8947
3D MARK 03
akku: nem futtatam le
hálózat: 2529
Majd mindjárt írok Super Pi eredményeket, azzal is megizzasztva a procit...
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- X1 Carbon Gen10 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill ujjolv gar
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hali mindenkinek!
*/