Hirdetés
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Huh!
Hali mindenkinek!
Szóval megvan az T41p, és a táska... Itt nyugszik mellettem. Nehéz visszatartani az örömömet, de azért le is kopogom. Remélem nem lesz vele semmi gond.
No, de nem azért írok, hogy feleslegesen foglaljam a sávszélességet, hanem azért, mert lenne pár kérdésem. Ezek a következők:
[1] Hogyan lehet hatékonyan, de biztonságosan tisztítani a monitort, és a gépet? Van spray-es monitortisztítónk, de félek, hogy befolyik mellé valahova az a folyadék, ha ráfújok...
[2] Valamiért nem tudom a gombokról előcsalogatni a KUKACot. A Q alatt van kicsiben, de sem altgr, sem alt, sem Ctrl -el nem tudom... (Fn-el sem) /* Bocs a hülye kérdésekért, de még soha nem volt notim...
*/
[3] Ha most be van rakva az akkumlátor, akkor szabad úgy használni a gépet, hogy fel van rakva töltőre?
Igazából én mindíg konektorból használnám, soha nem akkuról, de nem szeretném, ha valami lenne vele, plusz tetszik, hogy ha véletlenül áramszünet van, akkor sem kapcsol le rögtön a gép... Szóval ha benne van az akku, akkor szabad/lehet/érdemes/biztonságos - e a konektorból való használat?
[4] Szabad úgy tölteni az akkut, hogy közben használom a gépet? És mégegszer feltéve az előző kérdést: ha már feltőltött, akkor szabad tovább úgy használni, hogy nem húzok ki a konektorból? Ez árt az akkunak?
[5] Az ugye egy természetes dolog, hogy a gép lassabban teljesít akkuról, mint ha be van dugva a konektorba?
[6] A HDD 7200 rpm-es, ezért nagyon halkan lehet hallani egy kicsi ''sivító'' hangot, amikor tölt. Ez természetes, vagy rendellenes?
[7] Ez az utolsó pont inkább véleménykérés. Ha ilyen szinten teljesít a gép, akkor az elfogadható, ugye? (Megint nem félreérteni!
Csak tudni szeretném, hogy ez az eredmény ad-e valamilyen okot gyanakvásra, hogy szervízelni kell-e?
)
3D MARK 2001
akku: 3841
hálózat: 8947
3D MARK 03
akku: nem futtatam le
hálózat: 2529
Majd mindjárt írok Super Pi eredményeket, azzal is megizzasztva a procit...
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hali mindenkinek!
*/