- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
válasz
MasterMark #11781 üzenetére
Nekem is nemrég került ki belőle a gyári első csapágy. A hátsó hamarabb elköszönt, már vagy 4 éve új van benne. Mit tettél bele? Én SKF-t választottam, ha jól rémlik.
Nekem most autóvillamosságis nyavajám van. Tegnap hoztam el a Seibikoból. Miután Haudek azt mondta, hogy az óra csoport jó, az ismerős villanyászom meg az autóban nem talált hibát...
Úgy tűnik, hogy a kábel kötegem a motor felé és a műszerfal felé is rossz, nagyobb a feszültség veszteség több szálon is, mint kéne. Javítható, de aki érti, csak augusztusban ér rá. Lesz vele még egy köröm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged