Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
feroo
csendes tag
'Ez elég viccesen hagzott.' - pedig... komoly lesz
'Mivel sem Mo-n, sem külföldön nem olcsó dolog a stúdió, ezért nem nagyon hiszen hogy ''majd ti'' véget vettek a dolognak, mivel nektek is meg kell csinálni egy csomó mindent, és meg is venni.' hely megvan, hangszigetelés igen patent (légfal stb.), mikrofonok megvannak, PC&szoftverek rendben
veszünk egy többsávos (8) 24bit/192khz hangkártyát meg egy sirály monitorcuccot és töredékéért adjuk bérbe a helyet mint máshol. no lehúzás. Bács megyében most nincs is más stúdió, az origo megszűnt, pedig ott csinálták a hupikék lemezeket
.
'Arról nem is beszélve hogy a ''full digitális''hangstúdió, egy analóg-hoz képest szereintem semmitsem ér.' 15 éve vagyok azon hogy a digitális (számítógépes+szoftveres) technikából hogyan lehet a legtöbbet kihozni és nem vagyok lámpalázas ezügyben
továbbá van egy amcsi diplomás hangmérnökünk is aki meg analóg párti volt de egyre inkább hajlik... szóval elég konkrét.
digitális technikával is elő lehet állítani analóg hangzást csak FÜL kell hozzá...
'De legyen szerencsétek kívánom.'
Köszi! lesz 
ahogy olvastam, a B&W 303ról beszéltem, csak nem tudtam 103 vagy 303
majd szólok ha jöhetsz
szívesen látunk egy ingyen masterelésre hihihhhihihih
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
veszünk egy többsávos (8) 24bit/192khz hangkártyát meg egy sirály monitorcuccot és töredékéért adjuk bérbe a helyet mint máshol. no lehúzás. Bács megyében most nincs is más stúdió, az origo megszűnt, pedig ott csinálták a hupikék lemezeket