Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• feroo

csendes tag

válasz Club #69 üzenetére

'Ez elég viccesen hagzott.' - pedig... komoly lesz
    'Mivel sem Mo-n, sem külföldön nem olcsó dolog a stúdió, ezért nem nagyon hiszen hogy ''majd ti'' véget vettek a dolognak, mivel nektek is meg kell csinálni egy csomó mindent, és meg is venni.' hely megvan, hangszigetelés igen patent (légfal stb.), mikrofonok megvannak, PC&szoftverek rendben :) veszünk egy többsávos (8) 24bit/192khz hangkártyát meg egy sirály monitorcuccot és töredékéért adjuk bérbe a helyet mint máshol. no lehúzás. Bács megyében most nincs is más stúdió, az origo megszűnt, pedig ott csinálták a hupikék lemezeket :).
    'Arról nem is beszélve hogy a ''full digitális''hangstúdió, egy analóg-hoz képest szereintem semmitsem ér.' 15 éve vagyok azon hogy a digitális (számítógépes+szoftveres) technikából hogyan lehet a legtöbbet kihozni és nem vagyok lámpalázas ezügyben :) továbbá van egy amcsi diplomás hangmérnökünk is aki meg analóg párti volt de egyre inkább hajlik... szóval elég konkrét.
    digitális technikával is elő lehet állítani analóg hangzást csak FÜL kell hozzá...
    'De legyen szerencsétek kívánom.' :) Köszi! lesz :)

ahogy olvastam, a B&W 303ról beszéltem, csak nem tudtam 103 vagy 303 :)

majd szólok ha jöhetsz :) szívesen látunk egy ingyen masterelésre hihihhhihihih

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák