Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcell.bagi
üzenetére
Valószínüleg holnap (szombaton) érkezik majd a v0.8.0, amiben integrálva lesz a StremHU | Catalog-al.
Remélem elnyeri majd tetszésed! 
-
válasz
marcell.bagi
üzenetére
Nálam ugyan ezt csinálta, naponta újra kellet indítanom.
Ennek nyomán született meg a StremHU | Source. Nekem még egyszer sem kellet azért újraindítani, mert kifagyott volna, de másoktól sem kaptam ilyen visszajelzést még. -
-
Szia!
Ezt úgy képzeld el, mintha lenne egy saját Netflix-ed. Böngészed a kínálatot és ha megtetszik valami akkor rányomsz és már indul is a lejátszás. Minden egyebet a háttérben a StremHU | Source elvégez és miközben töltődik a tartalom már küldi is a TV-re a stream-et (vagy ahol nézni szeretnéd).
Most került béta állapotba a https://catalog.stremhu.app fejlesztésem, ami pedig a legnagyobb magyar tracker oldal letöltési adatai alapján készít katalógusokat, hogy milyen tartalmak népszerűek, felkapottak.
Tehát a lényegi különbség, hogy nem kell semmire sem várni csak leülsz a TV elé, kiválasztod a médiát és már megy, nincs letöltögetés várása meg szinkronizálgatás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Linux Mint
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Macska topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Update 12.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Remélem elnyeri majd tetszésed!
Ennek nyomán született meg a StremHU | Source. Nekem még egyszer sem kellet azért újraindítani, mert kifagyott volna, de másoktól sem kaptam ilyen visszajelzést még.