- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
én beléptem a túlélők táborába.
Tetszik a játék, elég összetett, de néhány dolgot nem értek.
pl. építettem kis kunyhót, de abba ágyat nem tudtam rakni,egyébként mi értelme van a ház építésnek?
Most a legnagyobb bajom az,hogy találtam egy vödröt,feltettem a tűzhelyre vízzel tele,de levenni már sehogy sem tudom. Gondolom valami bug, mert fölé viszont bármilyen ételt fel tudok tenni,hogy süljön, viszont a kis csilingelő hang (ami azt jelzi,hogy ehető a koszt) sincs már meg.
Így elég kockázatos az étkezés.A másik problémám a szigetek közötti út, mivel nagyok a távolságok,sokáig tart átmenni és még nehezebb navigálni közöttük. Van nálam iránytű,de ugye az két pont között segít csak,ha már van egy harmadik is,akkor már nehéz mihez viszonytani.
Továbbá engem kifejezetten szeretnek a cápák, videókba látom sokszor a csávó 5 percig úszkál a cápa mellett és nem támadja meg, én meg végre találok egy roncsot ahol gyűjtögetnék és egyből megtámadnak.Jah, még egy kérdés, hogyan tudom úgy letenni a vödröt,hogy szépen az alján álljon,hogy a víz ne boruljon ki belőle? Mert ha Q-val droppolom akkor eldől és kifolyik belőle a víz.
Persze majd akkor lesz aktuális ha találok egy másikat..mert az első a tűzön ragadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest