Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
válasz
Drenadar
üzenetére
nem tudom, h haverod hogy oldotta meg, hogy ilyen erős legyen 2407-ig - én is voltam már ilyen, de akkor csaltam, és átírtam pár dolgot

Persze a flotta beszabehu, de azért leverhető, ha nem egyszerre próbálja az ember leverni... Épp csak belegondoltam, hogyha mondjuk van 6db 180 ezres flottám, akkor azok jól helyezésével, mozgatásával (no persze komoly veszteségek árán) de sikerülhet a győzelem ez ellen.
--- más ---
Nekem az admin cap a legnagyobb gondom, most pl ironmenben játszom, a legnehezebb fokozaton, de tökre meg vagyok lőve a fejlődésben, a hülye admin cap miatt... És nem is adja be a szemét játék az admin cap fejlesztéseket - szerintem direkt szívat
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest