Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
válasz
Drenadar
üzenetére
nem tudom, h haverod hogy oldotta meg, hogy ilyen erős legyen 2407-ig - én is voltam már ilyen, de akkor csaltam, és átírtam pár dolgot

Persze a flotta beszabehu, de azért leverhető, ha nem egyszerre próbálja az ember leverni... Épp csak belegondoltam, hogyha mondjuk van 6db 180 ezres flottám, akkor azok jól helyezésével, mozgatásával (no persze komoly veszteségek árán) de sikerülhet a győzelem ez ellen.
--- más ---
Nekem az admin cap a legnagyobb gondom, most pl ironmenben játszom, a legnehezebb fokozaton, de tökre meg vagyok lőve a fejlődésben, a hülye admin cap miatt... És nem is adja be a szemét játék az admin cap fejlesztéseket - szerintem direkt szívat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs