Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Elhúzódó harcot követően meglett az utolsó "öcsi" is.., a WarInHeavenre vonatkozó Last, Best hope..

Meg kellett dolgozni érte, Murphy tudta a dolgát hogyan fogadjon a 65.-ért cserébe.., éppen készültem lerohanni a Xenophobe Fallen Empiret a 4db Holy Worldjéért és a gazdaságáért cserébe h kellően rá tudjak készülni a Spiritualista & Materialista várható párharcára, mikor is a wardecet követően beköszönt az 1.6-al felturbózott Unbidden is.., igazán szuper időzítés volt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze hogy melyik egyéb birodalom triggerelte azt nem tudom, mert direkt kihagytam a JumpDriveot szóval én biztosan nem..Spiritualista / Fanatikus Militaristaként indultam, volt 3db 220-260K-s Fleetem, Dreadnought, Dragon és Avatarom is (hajó / földi egyaránt, utóbbi 3db Titán Beast jeles társaságában..
), bitang FireRate bonuszok minden téren de a FE Wardec & Unbidden buli, társítva azzal h még az Unbidden szétverése előtt kitört a WarInHaven és elkezdték csúnyán felszívni magukat mielőtt profitálhattam volna a Xenophobe területeiből.., szóval kalandos egy történet volt mielőtt sikerült volna lezárni és behúzni az utolsó achievementet.Más tekintetben persze de hasonlóan kalandos történet volt a "Föld inváziója miközben tart a II. VH" nevezetű öcsi is, révén teljesen random h mikor generálja le ilyen feltételek mellett a Sol rendszert a játék.
Na hát mit ad isten én akkor találtam rá ebben az állapotában amikor éppen Fanatikus Pacifista & Xenophilet játszottam, ugye se Unrestricted Native Interference sem War Philosophy, szóval az akkorra ~550 Popos fanatikusan békeszerető és idegenbarát birodalmamat dolgozhattam át Militaristává, ami mellé úgy jött ki a frakciók népszerűsége / támogatottsága okán, hogy az Egyenlőségieket tudtam még a kormányba beszorítani melléjük csak h végleg eltűnjenek a Xenophileok..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon durva menet volt.., Governing Ethics A. bónuszoktól sem tudtam teljesen megszabadulni a "transzformálás" megkezdése előtt, mert addigra már be volt nyomva a OneVision, a maga jó kis 30%-ával..

Hűűűű srácok.., valami meghalt bennem mire sikerült lerohannom Sol III-at, már sosem lesz olyan mint előtte volt (
), pedig operáltam ahogyan csak tudtam.
A pacifistákat még nem is volt nehéz elkedvetleníteni a Szupresszió mellett, random Wardec/warban tartás megtette a hatását, hamar meg is született a Militarista frakció akiket lehetett tolni, de basszus a Xenophileokat kiírtani a kormányból egy rémálom volt.., amikor már nagyon televolt velük a hócipőm azt csináltam, hogy némi Influence felhalmozást követően random kolonizáltam egy-két bolygót, megnéztem mely bolygóimon van a legtöbb Xenophile Pop és szépen szisztematikusan Resettlementtel elkezdtem ezen Popokat átpakolni a frissen kolonizált/letakarított 20-25ös bolygókra és amikor már fullon voltak Trade formájában marha gyorsan átdobáltam őket más birodalmaknak, a rajtuk lévő Xenophile rohadékokkal egyetemben..
Ezzel ugye nem kis mértékben megborítva a frakciók egymáshoz/Xenophileokhoz képesti erőviszonyát.Na mindegy.., kalandos volt az biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Léghűtés topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), bitang FireRate bonuszok minden téren de a FE Wardec & Unbidden buli, társítva azzal h még az Unbidden szétverése előtt kitört a WarInHaven és elkezdték csúnyán felszívni magukat mielőtt profitálhattam volna a Xenophobe területeiből.., szóval kalandos egy történet volt mielőtt sikerült volna lezárni és behúzni az utolsó achievementet.