Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz vvega30 #186 üzenetére

Ez a 3-4 bolygóig OK, utána viszont sehol shemmi történet ismerős.

Szeretem amikor ilyen kedve van a random generátornak.., pénteken indítottam spirálon egy új iront mert olyanon még nem játszottam csak elliptikuson. Ugyan ez történt, felért egy foghúzással de kivártam a gene tailoringot és megváltoztattam két bolygó népességének éghajlat kedvelő genetikus tulajdonságait (:DDD) majd tőlük küldtem/gyártottam kolonizáló hajót..
    Az előző játékban hatalmas szerencsém volt, rengeteg számomra alkalmas bolygó volt a térségben.

A Droidos kolonizáció hasonszőrű manőver, mint az amikor olyan bolygón gyártasz kolonizáló hajót, amin több faj képviselői is jelen vannak és/vagy ugye egy faj de eltérő ethosokkal és ilyenkor a hajó legyártása előtt kiválaszthatod melyik faj/ethosú csoport menjen a kolonizáló hajóra.

Kvázi amint van adott bolygón legalább 1popnyi Droidod, onnantól azon a bolygón fogsz tudni Droidos kolonizáló hajót csinálni. :K

A Super-Human féle Event hasonló "pozitív végkifejletbe" vihető át, persze kérdés bedingel-e egyáltalán és ha igen mikor.., de remekül használhatóak olyan bolygók kolonizálására melyekre az alapérték 20%, a génmanipulációt is megcsinálják saját magukon, tiszta haszon.. :D

Új hozzászólás Aktív témák