- Milyen Blu-ray írót?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Autós kamerák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
Ezekre nem tudok válaszolni mert már nyílván nincs meg az a mentés, de folyamatos volt a fejlődés. Nem voltak nagy problémák.
Jó lehet, hogy túloztam a 30 bolygóval de akkor is sokkal több volt mint most.Gyakorlatilag folyamatosan tudtam kolonizálni, volt nyersanyag de leginkább volt mit kolonizálni.
Hétvégén is elővettem játszottam kicsit vele, de 3 bolygót tudtam elfoglalni (így lett ugye 4) és utána kb egy képernyő távolságban nem volt nemhogy lakható de semmilyen bolygó.De lenne egy kérdésem is. hogyan tudok csak droid bolygót létrehozni? Ugye kolonizálni csak olyan bolygót tudok ami megfelel a követelményeknek. Piros bolygót ugye elviselik a robotok de hogyan kolonizáljam? Nem tudok droidos kolonizáló hajót építeni, vagy igen? Vagy ezt is mint minden mást ki kell kutatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs