Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Lacielvtárs #399 üzenetére
Igen
-
Lacielvtárs
nagyúr
Srácok nyomom a fő missiokat viszont így kimaradt a eidos 9 terület. Az normális?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Szoke1982 #397 üzenetére
itteni kolléga mondta korábban a horgász segítőt, be is nyomtam de akkor is nyomkodni kell a négyszöget a fárasztáshoz (bár lehet akkor nem is ez a horgász segítő opciót nyomtam be), és néha elég ha csak megnyomom az R2 ravaszt amikor a mezőben kell tartani és megáll egy ponton, de ez is csak 5 esetből egyszer fordul elő
milyen spéci csali?most a harmadik végig játszásnál végig "rohanok" a sztorin, mert szeretném a a harmadik befejezést is elérni
utána a kövi végig játszásnál jön majd a szöszmötölés, a dobozok, és a gyilkos halak
meg az az egy nyomorult camp amit még nem találtam meg
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Lacielvtárs #393 üzenetére
Kapcsold be a " horgász segítőt "(meg nem mondom hol fejből mi e neve, de a beállításoknál ott van!) És akkor rém egyszerű nem szenvedős lesz..
Amúgy megvan a spéci csali is? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
TrishtanAG #395 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Szoke1982 #390 üzenetére
igen, sajnos igen, de ha van vállalkozó szellemű akkor kiadom a horgászatot alvállalkozásra
, mert eddig 15 fajta hal ment, és sajnos megakadom az egyik küldinél ahol egy bizoonyos hal fajtát kell fogni, amit YT videó alapján az eidos 7 kis tavacskából lehet kifogni, és az istennek nem megy nekem
-
TBT
addikt
PlayStation Stars pontokból is megszerezhető Eve:
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Lacielvtárs #383 üzenetére
Akkor a halas" ruha is hiányzik még... Itt minden információt megtalálsz. Ha jól láttam..[link]
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs #387 üzenetére
Xion-ban a fodrásznál tudod módosítani a haj stílusát és színét, de azt hiszem már a menüben is elérhető (ott, ahol a ruhákat/füllbevalókat/szemüvegeket is váltani tudod).
Illetve a főmenüben, a beállításokban legyen bekapcsolva a Long Ponytail opció (bár ez alapból be van kapcsolva), akkor szép hosszú haja lesz Eve-nek. -
Lacielvtárs
nagyúr
még egy gyors kérdés.
ilyen hosszú hajat hogy lehet "kreálni"?lehet ez a megoldás? [link] ki is próbálom amint hazaérek
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nincs olyan, hogy Lily bár küldetés
A Lily bar azt mutatja, mennyire vagy baráti kapcsolatban vele. Ha megcsinálsz egy küldetést, akkor jobb fent felvillan, hogy hány %-os a kapcsolatotok. Ezt sajna amúgy sehol nem lehet megnézni, csak mikor éppen változik, akkor jelenik meg egy rövid időre.
Az a lényeg, hogy ahhoz a befejezéshez ez nem érheti el a 100%-ot. Ha csak a főstory-n mész végig nem csinálsz semmi mellékdolgokat, akkor nem lesz 100% az egészen biztos.
A ruhás dolgot jól gondolod, ami nincs meg, addig abból a ládából az fog nyílni, teljesen mindegy hányadik végigjátszás.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
* a harmadik végigjátszásra... bocsi, ez kimaradt a mondatból
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, ezt az endiget valóban így kell megcsinálni? [link]
egyszerűen nem csinálom meg a Lily bár mellék küldit?
vagyis abban tudnátok segíteni hogy melyik küldit hagyjam ki hogy ezt tuti meg tudjam csinálni? ez a teljesítmény hiányzik, még a fele kell a dobozoknak, 11 kill Tachy móddal, valamint egy nyomorult camp hiányzik még, no meg 5 hal típus.
tuti a horgászat lesz a végem, már látom előre
életem első PS játékát szeretném platinázni, annyira imádom ezt a gémetjah és még egy kérdés, van esély azon rucik beszerzésére amit a sima végigjátszás során elhagytam?
jól gondolom hogy amiben van még ruci azt megkapom amiből kivettem már a két típus, onnan már csak witcoin jön? -
Szoke1982
senior tag
válasz
Lacielvtárs #380 üzenetére
Boss rush módból ruhát/kat kiszedted már? Nálam még hiányzik Neurolink suit ruha..
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok ha végzek a new game +-al akkor gondolom már ha újatt játékot indítok, akkor már nem lesznek újabb rucik?
tehát van new game ++? -
TBT
addikt
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #376 üzenetére
a mentés jó kérdés, megnézem és ha mázlim volna akkor tudom választani amásik opciót
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Szoke1982 #375 üzenetére
probálom a gránát módszert, müködik, de ez a kombó eddig ment, de itt valahogy minid nyom egy kombót amit vagy nem élek túl vagy ha full hp-val kap el, akkor marad annyi hogy talpra tudja állni
sok féle gear-t prbáltam, de nem megy, egyelőre tanácstalan vagyok, kicsit mással foglalkozom, hátha majd itteni kollega segítamúgy jó a leírás, ezt próbálgatom már egy ideje
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Lacielvtárs #368 üzenetére
Nálam az kimaradt mert nem fogtam kezet nem tudod vissza tölteni azt a részt felhőből? Amúgy használj sok gránátot fektesd ki ne hagyd élni kb.. és akkor simán verhető ha jól tudom. De sokat számít mi van benn cucc béta stb vagy hp boost.. fejből nem vágom de nézzd meg neten. Vagy itt [link]
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs #372 üzenetére
Az a baj hogy kb. június óta nem játszottam vele én sem, nem tudom hogy mennyit felejtettem. Átgondolom és délután majd rád írok priviben.
-
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs #370 üzenetére
Értem, de ha addig eljutottál akkor szerintem már menni fog. Emlékeim szerint voltak annál nehezebb bossok is.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs #368 üzenetére
Már easy-n van?
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok jó reggelt, valaki nem csinálná meg helyettem a mech final bosst?
nem bíom már idegekkel
kölcsön adom a ps fiókom, bármit csak lehessen már new game plusz nyomni
és ezt komolyan mondom -
TBT
addikt
Íme a teljes, hivatalos lista:
- You can still enjoy the "Summer Event" at the Oasis by turning on/off the summer event content toggle.
- The summer event BGM (Don't Forget Me) is now available at the camp.
- You can mark pins on the map by pressing □ button on the map.
- You can use favorites feature on EVE's equipment.
- New item "Ammo Package" is now available for purchase, which allows you to stock up on all ammunitions to max at once.
- Purchase confirmation pop-up will be shown when spending over 15,000 golds to prevent any unintentional spend.
- Visual improvements of conflicts between EVE's body.
- Various other bug fixes. -
TBT
addikt
válasz
KKaresz45 #363 üzenetére
Ez nekem is új infó. Köszönöm!
Emellett új frissítés érkezett, többnyire csak bug és stabilitást javító dolgok. Új ruháról nem tudunk és a fotómód sem érkezett még meg.
Némi fizikai frissítés is érkezett a játékba, így Eve ruhái is lengedeznek már a szélben.
**New Features**
- Summer Content Toggle: Players can now enable or disable summer content through a new toggle in the settings menu.**Removed Features**
- Oasis Resort: This feature has been removed as previously announced.**Optional Re-Enablement**
- Oasis Resort Toggle: Players can use the Summer Content Toggle to turn the Oasis Resort feature back on if they wish.**Stability Improvements**
- Fixed game crashes occurring during specific events.
- Resolved freezing issues on loading screens.
- Addressed memory leaks causing performance drops.**Bug Fixes**
- Corrected visual glitches affecting character models. -
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs #362 üzenetére
Settings -> Accessibility -> Fishing Controls Replacement (legalsó opció)
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs #358 üzenetére
A horgászatnak van egy könnyitő opciója a menüben. Én is az utolsó nagy halaknál találtam meg, és természetesen én is csak a kontroller kimélése céljából kapcsoltam be.
Szerk.: Valami olyasmit csinált hogy nem kellett nyomkodni a gombot folyamatosan, csak egyszer a megfelelő időben megnyomni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Lacielvtárs #358 üzenetére
Ha rossz irányba tartod ellen, és úgy nyomkodod, akkor levon egy csomó időt, valószínű ott megy el neked sok, vagy szimplán mikor az adaptív ravaszt kell nyomni megfelelő erősséggel, akkor nem tudod jól a sávban tartani. Más trükkje nincsen igazából.
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, adjatok léygszives tippet, sok halnak elég az idő, hogyí kifolgjam, fárasszam és meglegyen viszoint van egy kettő aminek az ideje is nagyon gyorsan telik, és egyszerűen, bármennyire is ellentartok neki, nem jön fel a piros sáv, és egyszerűen letelik az idő, mit csinálok szerintetek bénán?
minden irányba taretok ellen próbasként, de csak a csík feléig jutok el, és egyszerűen nem tudom ennél gyorsyabban nyomkodni a négyszög gombot, mert ha kell akkor új kontroller fog kelleni
előre is köszönöm a tamácsokat -
-=Jam=-
őstag
válasz
Lacielvtárs #355 üzenetére
vegyél pár jobb csalit
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Lacielvtárs #353 üzenetére
Máshogy nem, de pár nagyobb halat kifogsz, azt jól van, nem igazán sok idő.
-
Lacielvtárs
nagyúr
jól hangzik, köszi az infót
gyors kérdés srácok, a Finish Pointhoz a horgászáson kívűl máshogy nem lehet hozzájutni, ugye?
volna egy két ruci a Fishmentől, de az azért ciki hogy ugyan abból a pontból tudok csalit venni mint amiből a ruhákat
ennyire azért nem szeretek horgászni, bár az életben meg utálom a horgászatot -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
A zenei anyag már elérhető!
Még az idén érkezik a Fotómód, egy Nier Automata kollaborációs DLC, illetve a PS5 Pro Enhanced patch is novemberben.
Trailer„A PS5 Pro segítségével a játékosok a Stellar Blade-et natív 4K felbontásban, akár 50fps vagy annál nagyobb sebességgel, simább játékmenet mellett élvezhetik, és a PSSR upscale módban a játék szemcsézettsége és részletgazdagsága is javulni fog.
A HFR (high framerate) opció is támogatott, így 80 fps sebességgel is élvezheted a gördülékeny játékélményt (120hz-es kijelző szükséges).” - Dongki Lee /Stellar Blade technikai igazgató, CTO / Shift UpPlusz Eve érkezik a Team Asobi nemrég megjelent játékába is az Astro Bot-ba:
-
Sordoran
addikt
Gyanítom peren kívül kap egy kis aprópénzt, és örül neki hogy a 15 perc hírnevével soha nem látott magasságba feldobja a keresletét.
Az S betűs hasonlatnál azért felröhögtem. Nem is tudtam, hogy az S betűt lehetne máshogy írni, mert amúgy nem sok köze egymáshoz a kettőnek. -
-=Jam=-
őstag
Beperelték a Stellar Blade készítőit és a Sonyt is.
-
TBT
addikt
A Stellar Blade zenei anyaga szeptember 25-én jelenik meg! Összesen 189 dal, elérhető lesz a már ismert streaming oldalakon is (Apple Music, YouTube Music, Spotify, Deezer, Tidal stb.)
-
TBT
addikt
A legelső EVE dizájn rajz 2020-ból!
-
TBT
addikt
-
polonic
félisten
Meg van a new game+ is. Viszont az lett, amit sejtettem, hogy az új skilleket nem lehetett megszerezni mindet, ha csak a sztorin mentem végig másodjára.
Ha megint new game+ -t kezdek, akkor a new game+ -ból viszi át a dolgokat vagy a sima végigjátszásból? -
A Great Desert óta kevésbé tetszik a játék, ill. mostanra gyűltek össze a gondjaim ezzel a különleges programmal kapcsolatban:
- nevetségesen pontatlan az ugrás
- a fall damage röhejesen nagy
- ha zuhanásba belehalsz, akkor is teljes enemy respawn van, ezt nem egészen gondolták át szerintem. Mintha nem lenne elég bünti, hogy még egyszer vissza kell mászni, még ez is
- A Great Desert szikla textúrái nagyon sok helyen elnagyoltak és rondák, és az egész pálya túl nagy és üres. Szerintem ennek a játéknak a csőszerű pályák sokkal jobban állnak
- az úszás során Eve irányítása elég béna tud lenni, de minimum macerás
- túl sok one shot jellegű halál történik: futóhomok, cannon, lézerrács, stb., és akkor ezek utána vissza kell szaladni, és nyilván full respawn.. Nagy koponya volt, aki ezt így ebben a formában kitalálta..Most már ott tartok, hogy helyenként inkább frusztrál a játék, mint szórakoztat, de már nagyon érdekel a vége, és ezekben az üdítős dobozokból is csak 8 db van hátra.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Szoke1982 #341 üzenetére
Na néztem egy videót mindről, 4 db-on látszik.
Vicces, a női testet kihangsúlyozó játékban ennyire kispórolják a női test egyik legszebb részét.Remélem adnak majd még hozzá csípőnacis outfiteket, ahol látszanak, mert vannak benne még olyanok, de ott mégis máshogy rajzolták meg Eve-t, amit nem értek.
A Bondage nevű fitek pl. -
Szoke1982
senior tag
válasz
spleenszuru #340 üzenetére
Azt hiszem még az 54 összes üdítős ruha" black pearl talán a neve ( az is cenzúra védett lett amúgy, bordó és s fekete színben van, ha jól emlékszem..)
De itt all suit lista [összes ruha Guide ] -
polonic
félisten
Üdv
Csatlakozom megkésve. Végigvittem a játékot, mindent begyűjtöttem, két vége is megvan. Most csinálom a new game+ végigjátszást és a harmadik befejezést.
Viszont az új skilleket, ahogy nézem nem lehet kimaxolni, ha most csak az a cél, hogy végigjátszam gyűjtögetés nélkül.Ez a játék egyébként remek. Nekem a sztorija is nagyon tetszik.
-
Szoke1982
senior tag
Lehet már holnapra meg is jön! Múltkor is a poszt után jött az update.. (a semmiből)
Amúgy a frissítés óta sokkal jobban fut a játék, sőt picivel szebb is lett..?
A töltési idő nekem az indításnásnál ennyire gyors volt anno is? 🤔 Szerintem nem, mert akkor nem lepődtem volna meg indítom és bumm.. ott a játék is!
Hardon se nehéz, sőt még könnyebb is, de lehet a new game+ végett.. Bár a végén kiderül ahol anno is szívtam..
De a gameplay még mindig nagyon élvezetes, szerintem ez vitt előre anno is.. ha nem lenne a "Open World része" és maradt volna csak a lineáris pályák pl: '' resident eviles'' részek, akkor szebb is meg sokkal jobb avagy hosszabb is lett volna szerintem a game! Annyira észre lehet venni ott mikor nem open akkor mennyire szebb részletesebb Eve is, meg pálya részek is! Na de első játékuk le a kalappal előttük!
Resident EVEEzt meg most vettem észre "BUCAPEST"
-
Szoke1982
senior tag
Közöltek pár új képet, ez már biztos a fotómódból vannak pózok, mosoly stb.. alapján gondolom ezt.
-
TBT
addikt
100 000 követő elérve a hivatalos Twitter csatornán!
-
TBT
addikt
Napi Eve:
-
TBT
addikt
válasz
spleenszuru #332 üzenetére
Nah... Pedig a mobok mozgása még kiszámítható is, ahogy a bossoké is. 80 óra után már semmi nem okozott meglepetést.
A probléma nálam akkor van, amikor nagyobb pakk jön és az operatőr lomhán kezeli a kamerát. De azt is elengedem neki, mert sok hasonló játékban így van megoldva, szóval mondhatni, hogy ez az egy ellenfélre fókuszáló kamera, műfaji sajátosság. -
spleenszuru
őstag
Egyébként az első alfa leverése után, rájöttem, hogy a nagyobb boss kamerakezelése borzalmas, legalábbis szerintem.
A boss jó ha fele benne van a képben, és még a karjának mozgását sem látni teljes tartományban.Sztori módnál maradtam egyébként, normálon nekem ez a játék nehéz, a sima mobok is leszednek, olyan idióta mozgásuk van, hogy nem tudom időben jósolni a támadásaikat.
-
Sordoran
addikt
válasz
spleenszuru #329 üzenetére
Én még el se kezdtem, de gondolom el lehet jutni oda még időben ha most nekivágnék. Ruhákra is érvényes amúgy a korlátozás, vagy azok megvehetőek lesznek később is?
-
Szoke1982
senior tag
Én meg már a new Game+ ba vagyok még nem nyílt meg LOL 😅 Én meg már azt hittem benne van a fotó mód is (de jah írták mit javítottak benne stb.) amúgy placebo vagy tényleg jobban fut a game? Sőt.. az ugrálós részek is jók már!
Tudom mert anno ott 6x le estem..
Honnan is nyílik meg az oázis?
Most még wastelandba vagyok.. még csak most aktiváltam a tornyot.. -
Szoke1982
senior tag
(1.524GB) 1.006.000 verzió már szedhető!
-
Szoke1982
senior tag
New SUMMER update details!
🔸A small area for a summer vacation has been added for a limited time at the Great Desert Oasis. Gift EVE a tiny break.
🔸Summer time-limited BGM at the Great Desert Oasis. You can still listen to the previous Oasis soundtracks at the base camp.
🔸Newly added object interaction with the sunbed.
🔸Two new outfits and one new accesary have been added and can be obtained from Clyde's shop at the Oasis.
🔸Fixed the issue of the hair color change not applying in the Boss Challenge preset.
🔸Various other bug fixes. -
TBT
addikt
Egy kicsit még várni kell a fotó módra, de augusztusban már megkapjuk!
-
TBT
addikt
Jöhet a fotó mód, új rucival Eve számára?
-
válasz
spleenszuru #318 üzenetére
Én sztorin tolom, az a nekem való nehézség ebben a játékban.
Most ez a poti dolog nem rémlik, lehet sztori nehézségen nincs ilyesmi. -
spleenszuru
őstag
Valaki mondja meg pls, mi a jó büdös francért nem hajlandó használni a HP potit mikor nyomom mint állat?
Cooldownja van vagy mi?
Elkezdtem amúgy végre normálon, de amúgy így nekem nehéz, szóval lehet sztori lesz belőle. -
TBT
addikt
Koncepciós képek:
-
TBT
addikt
Új patch érkezett!
Version 1.005.000 - 460.00 MBA textúrák részletességén javít.
-
TBT
addikt
Némi roadmap a jövőre nézve:
- Fotó mód - Augusztus körül
- Több új ruha - Október körül
- Nagy volumenű kollaborációs esemény - 2024 vége
- Történethez kapcsolódó DLC - 2025 tavasz (talán az 1. éves évfordulóra)PC-s verzióról még nincs további hír.
-
KKaresz45
senior tag
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Játék nehézségéről érdeklődnék megvásárlás előtt, van legalább Sekiro nehézség?
Ahogy láttam van boss run, ezt úgy kell elképzelni hogy akármelyik bosst lenyomhatjuk?
Amelyiket már eddig legyőztünk persze. -
TBT
addikt
A teljes patch notes:
- Two new outfits have been added.
- Added a hair slot to the menu so you can change your hairstyle at any time ‼️
- You can toggle ON/OFF the "skip" UI for cutscenes.
- Improved jump direction when swinging on the rope.
- Holding the button during the end credits will speed up scrolling.
- Boss challenges will now keep the costume you changed.
- Various other bug fixes. -
TBT
addikt
A Boss Challenge Hard módon történő teljesítéséért járó ruci:
-
TBT
addikt
Roxanne Shop-jában beszerezhető ruci:
-
TBT
addikt
Befutott a júniusi (v1.004) patch!
Mérete: 1,9GB
Tartalma:
- 2 új öltözet (egy új öltözet, ami Roxanne Shop-jából érhető el, illetve egy másik, amit a Boss Challenge Hard módon történő teljesítéséért kapunk)
- Hair Salon hozzáadva a főmenühöz (így már a menüből is változtatható Eve frizurája)
- Átvezetők átugrása menüpont megjelenítése/elrejtése
- Apróbb hibajavításokA két új ruci:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
A játék bekerült PS Extrába!
Mostantól az előfizetők is kipróbálhatják a játékot - 2 óra erejéig.
-
TBT
addikt
Rajongói ruha ötletek (AI képek), Stellar Blade témában:
-
EmThor
addikt
Elvileg ő a modell
-
TBT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest