- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Az Arctis Pro és az Arctis 5 meg 3 ugyanaz a füles ház? A pro-m széttört és szerezhetnék 15-ért egy 3.at vagy 20-30 között 5-öt
Köszönöm -
Ciccuka
veterán
5h v2 Steelseries 7.1 USB Sound Card
Ez mennyire jó hangkártya szerintetek?
-
peti0211
csendes tag
elite prism-et használok, azt tartom a legjobbnak most a piacon!
razert még nem próbáltam de annak ellenére hogy egy valóban 2x5 hangszóróval szerelt fejesről beszélünk sztem az elite prism üti, azt vessük össze hogy a ss fejese 65k míg a razer 55körül van DE valóban jó hangkártya nélkül semmire nem megy vele az ember..
-
neato3loco
senior tag
Sziasztok! Steelseries Rival egérről valaki be tud számolni?
-
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy az USB-s siberiá v2-höz nem egy cm108-as külső hangkarit adnak?
Azért mert az usb-s siberia v2 7000ft-tal drágább, mint a sima, de itt van egy pont olyan kártya 2500ft-ért most hogy van ez? -
jboris
tag
Üdv.
Van nekem egy Steelseries egérpadom , és olyan kérdésem lenne hogy mivel lehetne tisztítani? Azt halottam hogy vízzel egyáltalán nem, várom a tippeket. -
reflxx
aktív tag
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy mit ajánlatok xai vagy sensei raw?
Btw: Ha valakinek van eladó (jó állapotú) egere és érdekelné EZ az ajánlat az irjon privit!
Előre is köszi! -
hi all!
MA vettem egy XAI-t viszont kicsit kétségbe vagyok esve, létezik hogy az oldalán lévő gombokat nem lehet szabadon állítani, arra gondolok, hogy pl: az egyik bal oldalon lévő gombhoz , ami az oldalán van nem tudom beállítani rá mondjuk az X betűt ?? Ez létezne??
-
gYaLo
őstag
Valaki próbálta már a legújabb Steel fülest ?
-
Dizson
tag
Hali! Ma vettem egy kinzu-t, felraktam a driver-t, de valamit nem értek. Miért van CPI 1 és CPI2 egy profilon belül? Valamint ha megnyomom a görgő mögötti gombot akkor gyorsabb illetve lassabb lesz. Hiába állítom mindkét CPI-t pl. 400-ra, mert ugyanúgy gyorsabb illetve lassabb lesz, ha megnyomom.
-
diegho
nagyúr
Használ valaki Z-board-ot? Lenne egy kérdésem hozzá!
-
geri665
csendes tag
Sziasztok, én is most vettem 1 hónapja 1 Steelseries 5h v2-t, de nem az USB-s verzióját. Annyira bolond voltam h nemnéztem szét mielőtt rendeltem,de most utánnanéztem a dolgoknak és ugye a füles az u.a mint az usb-s verziójé csak van 1 USB hangkártya hozzá.Most nekem az alaplapom tudja a 7.1-et és így nekem kell az az USB hangkártya egyáltalán vagy ígyis kitudom hozni a 7.1-et a fülesből? Jah és még annyi hogy ilyen 7.1 es hangkártyát tudok rendelni, vagy csak használtan tudok esetleg szerválni?? Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
fazr
senior tag
Hello,
akkor érdemes usb hangkarit venni hozzá, ha a gépedben csak integrált hangkártya van, de vehetsz hozzá pci-os hangkarit is (én ilyet használtam itthon és hangzásban nem volt különbség siberia hangkarihoz képest), de ez ugye nem hordozható pl compo lankra)
Ha fehér füles tetszik vegyél azt, jelenleg pl itt aprón is lehet kapni hozzá usb-s hangkarit 6k-ért, én is pár napja adtam el 7k-ért az enyémet.
ha pci-os mellett döntesz én eladom az enyémet, mert notebook-ra váltottam
ui: te véletlenül nem voltál régen Slow-val egy csapatban? Mert akkor találkoztunk valamelyik becupon
-
HooDED
csendes tag
Sziasztok.
Venni szeretnék a közeljövőben egy Steelseries Siberia V2-es fejhallgatót.
2 lehetőség van , 20 000 Ft körül lehet venni a sima Steelseries Siberia V2-őt és +5 000FT rádobásával (tehát 25 000FT ) lehet venni egy olyan változatot amihez adnak egy USB-s 7.1es hangkártyát. Ez a hangkártya külön magában is megvásárolható 10 000 FT ért .
Szerintetek megéri +5000 FT-ért alapból USB-set venni? FPS játékokra szeretném leginkább használni a fülest.
Azért érdeklődök , mert Fehér színbe szeretném a fülest , és fehérbe nincs olyan változat ami mellé adnának USB-s hangkártyát.
Esetleg valaki leírná USB-s hangkarival és anélkül a tapasztalatait 1 adott játékon belül?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
nixx-21
őstag
hát azért ha nem rendelkezel a fülessel ne érvelj ilyen keményen mert mint tulajdonos rácáfolhatok....filmezésre és zenehallgatásra is kiválló
(tesztek sokat nem nagyon érnek mert mindenkinek más füle/hallása van és nem lehet ideális valami midnenkinek pl;valakinek SteelSeries jön be van akinek Razer fülesnek a hangja tetszik ez egyénfüggő)
(#23) jansky1:ja ha gariztatni akarsz valamit akkor rájössz h miért nem ajánlja senki
habár kitudja lehet azóta javítottak magukon bár ameddig ne lesz egy központi irodája vagy valami üzlete addig én fix h nem fogok Pix-nél vásárolni
-
Froclee
őstag
Gari gázos.
Egyébként több helyen olvasom, hogy ez az 5hv2 csak játékra jó.
Zenénél,filmnél borzalmasan szól.Jó alternatíva lehet esetleg a Sennheiser HD555. De ha jobban érdekel a téma, akkor ugorj át a Milyen fejhallgatót vegyek? topikba.
-
jansky1
senior tag
pixmaniaval mi a baj ? toluk rendeltem a hd4850emet. semmin gond nem volt
-
jansky1
senior tag
udv
szerintetek hol lehet a legolcsobban beszerezni egy ilyen fulest? SteelSeries 5H v2 USB koszi a valaszt elore is -
nixx-21
őstag
[Port 1] USB kompozit eszköz (C-Media USB Headphone Set)
Mező Érték
Eszköz tulajdonságai
Eszköz leírása USB kompozit eszköz
Eszköz azonosítója 0D8C-000C
Eszköz osztály 01 / 01 (Audio Control)
Eszköz protokoll 00
Termék C-Media USB Headphone Set
Támogatott USB verzió 1.10
Jelenlegi sebesség Full (USB 1.1)(ezen belül)
C-Media CM108 Like Sound Device
Mező Érték
Eszköz tulajdonságai
Illesztőprogram leírása C-Media CM108 Like Sound Device
Illesztőprogram dátuma 2006.12.19.
Illesztőprogram verziója 5.12.8.1801
Illesztőprogram szolgáltatója C-Media Inc.
INF fájl oem21.inf
Hardver azonosító USB\Vid_0d8c&Pid_000c&Rev_0100&MI_00
Elhelyezkedés C-Media USB Headphone Setnekem ezeket írja ki
-
gYaLo
őstag
Pörögjön csak a topik,srácok!
Amúgy Razer Lachesist cserélnék SteelSeries Ikari Laser Mouse-ra + kp-t rádobnék -
gYaLo
őstag
Új driver = nó csipogáás
-
gYaLo
őstag
Na valszeg megoldodott a gond (kop-kop-kop) a hangerőt ugye +12db re felraktam oldalankéne,na ez volt a gond...
-10db re raktam
Jó füles,eddig tetszik
Kényelmes,mikrofonja is jó..
Viszont spanok mondják meg felvették ha beszélek,ts en csipogás van (nyomogombosra van beállítva)
Valaki vélemény a csipogásról? -
Tomi_Sci
őstag
Valóban nem 7.1 , virtuális 7.1 magyarul a hangkari bütyköli meg a hangot.
Szerintem az USB-nek igenis van értelme, egyreszt hordozhato masreszt ehhez a füleshez van optimalizalva igy nem kell venned egy X-Fi-t vagy egy Asust amivel lehet nem is tudna 7.1-et.Az elhalkulos dologra : kicsi az esely hogy winfos gond legyen, inkabb a füles. Viszont ha a Supergameren vetted nem látok esélyt hogy meg is csinaljak neked
Megalodon : En miota a Dájmondbekk-ek nagyon felsültek nem veszek razert ^^
-
nixx-21
őstag
nekem is 5H v2 USB 7.1-em van és nagyon eszméletlen zsír
hát sztem az USB-nek van értelme mert akkor a nemsoká kijövő Razer Megalodon se USB-s lennemindenestre idéznék egy (gamer) közmondást:
"Egy jó füles , fél WH"Éljen a topik
-
gYaLo
őstag
Keresgéltem,de sehol nem találtam SteelSeries topikot.
Gondolom,hogy itt a PH!-n sok embernek van SteelSeries hardvere
Sikerült vételeznem egy SteelSound 5H V2 USB-s 7.1-es fülestTeljesen meg vagyok vele elégedve
Bátran ajánlom Minden Gamernek
Tehát: Minden ami SteelSeries
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest