- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP nyomtatók
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nagyon sokat használtam, használom, lassabb játékot csak a Decken játszom.
És mivel a hardver elég erős, ezért nem fordul az elő, hogy a nagy gépemen futna, a Decken pedig nem, az RDR2-t és a CP2077-et is ezen játszottam ki, a KCD-vel is elég sokat játszottam, és egyik sem szar beállításokon futott.
A nagy gépemen lényegében csak a kompetitív FPS-eket játszom, minden másra ott a Deck. Ó, és nincsen sehol sem játékom Steamen kívül, lassan 15 éve úgy építem a librarymet, hogyha 3rd party launcher kell hozzá, akkor nem veszem meg.
-
Peat;)
veterán
Akkor hibáztatok, kézikonzoltól rendes pc/konzol teljesítményt várni nem racionális. Ez a gép szerintem leginkább másod játékgép. Vagy magamfajtáknak aki idősebb és örül ha adódik 40 perce akkor gyorsan, halkan tud játszani, a grafika és 120 fps nem mérvadó az ilyen rétegnek csak hogy menjen a játékok nagyja. Én még 8 wattra le is vettem cput első nap..azóta is úgy van. Van olyan igény amire szuper a gép, van olyan igény amire szóba sem kéne jönnie.
-
eami
veterán
Én sokkal kevesebbet vártam ettől és annál sokkal többet adott.
Hype biztos volt, csak lehet rosszul értelmezted.... A rendkívül nagy szabadság amit ad, és a rengeteg dolog amit hozzá tett linux gaming vonalon ami az igazi hype, nem pedig hogy épp melyik AAA játék hány fps-el fut. Részemről így több mint 9000 játékkal a steam libraryben, még kifejezetten előny is, hogy vannak olyanok amik így jobban játszhatóak mint desktopon. Nekem már csak az álleejtő önmagában, hogy mennyire ügyesen meg lehetett oldani hogy pl a diablo 2 is menjen. Na ez, meg az ilyenek az igazi hype a cucc körül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Battlefield 7
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- Acer Predator Helios 300 , i7 8750H , 1060 6GB , 144Hz 17.3" kijelző , SSD + HDD
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vivobook Pro 14 M3401QC 14" 3K OLED Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest