-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Én nagyon sokat használtam, használom, lassabb játékot csak a Decken játszom.
És mivel a hardver elég erős, ezért nem fordul az elő, hogy a nagy gépemen futna, a Decken pedig nem, az RDR2-t és a CP2077-et is ezen játszottam ki, a KCD-vel is elég sokat játszottam, és egyik sem szar beállításokon futott.
A nagy gépemen lényegében csak a kompetitív FPS-eket játszom, minden másra ott a Deck. Ó, és nincsen sehol sem játékom Steamen kívül, lassan 15 éve úgy építem a librarymet, hogyha 3rd party launcher kell hozzá, akkor nem veszem meg.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Peat;)
veterán
Akkor hibáztatok, kézikonzoltól rendes pc/konzol teljesítményt várni nem racionális. Ez a gép szerintem leginkább másod játékgép. Vagy magamfajtáknak aki idősebb és örül ha adódik 40 perce akkor gyorsan, halkan tud játszani, a grafika és 120 fps nem mérvadó az ilyen rétegnek csak hogy menjen a játékok nagyja. Én még 8 wattra le is vettem cput első nap..azóta is úgy van. Van olyan igény amire szuper a gép, van olyan igény amire szóba sem kéne jönnie.
-
eami
veterán
Én sokkal kevesebbet vártam ettől és annál sokkal többet adott.
Hype biztos volt, csak lehet rosszul értelmezted.... A rendkívül nagy szabadság amit ad, és a rengeteg dolog amit hozzá tett linux gaming vonalon ami az igazi hype, nem pedig hogy épp melyik AAA játék hány fps-el fut. Részemről így több mint 9000 játékkal a steam libraryben, még kifejezetten előny is, hogy vannak olyanok amik így jobban játszhatóak mint desktopon. Nekem már csak az álleejtő önmagában, hogy mennyire ügyesen meg lehetett oldani hogy pl a diablo 2 is menjen. Na ez, meg az ilyenek az igazi hype a cucc körül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest