- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrakatoa
tag
Tudom hogy nincs közük egymáshoz, de a közvélemény, sőt sok esetben a review-k is a switchez hasonlítják méret, súly, fogás tekintetében.
Szerintem elhanyagolható a kézi számítógép mint piac. Oké ott van a OneXPlayer, Aya és GPD, de egy-két megrögzült fanatikuson kívül nem sok embert láttam beszélni és még kevesebbet élőben használni ezeket. Tudom hogy léteznek de nagyon nem a konsumer szint mint mondjuk egy deck vagy egy switch.
Nem közvetlen konkurencia? Eddig azért volt switchem mert nem akartam magammal vinni az asztali gépem hogy zeldázzak.
(nyilván van benne túlzás, és nem hozza azt az élményt mint egy switch, de emulátorral számomra simán ki tudja váltani a deck, ha magamból indulok ki már vesztett 1 usert a nintendo és szerintem nem csak én gondolkodom így )
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nyilván van benne túlzás, és nem hozza azt az élményt mint egy switch, de emulátorral számomra simán ki tudja váltani a deck, ha magamból indulok ki már vesztett 1 usert a nintendo és szerintem nem csak én gondolkodom így )
Cucuska2