-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz Chrakatoa #3846 üzenetére
Én Synology-t használok, de szerintem simán mennie kell az SMB megosztásnak, de alapból látnia kellene a hálózaton ha megadod a közvetlen mappa elérési utat.
[link]Did a bit of digging around - here's how to do it:
1. Boot to desktop in Steam Deck, launch Dolphin
2. Click on "Network" in the sidebar
3. Click on the file path at the top of the window- it should turn into an address bar.
5. Enter "smb://<name of your nas>/"
6. If needed, Dolphin will prompt for user/pass.
7. Once in the folder you wish to use, right-click in the window and select "Add to Places"Vagy:
[ Szerkesztve ]
-
RasHaN
aktív tag
válasz Chrakatoa #850 üzenetére
Az a 11 és 6 órás ugrás főképp azért lehet, mert egy éjszakai időszakot fedett le (kb éjféltől reggel 11ig). A hétfői batch-ben szerintem visszaesést fogunk látni.
[ Szerkesztve ]
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
kovsol
titán
válasz Chrakatoa #814 üzenetére
Switch a legnagyobb számban eladott konzol, és a játékok amik főleg megtartják a bázist, mert szinte már kultusz épült ki köréjük.
Steam deck miatti lemorzsolódás az kb kimutathatatlan lesz. Nem egy liga. Egyébként meg te már lesarcoltál a Nintendónak ha volt Switched már.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
-
30z.Samu
félisten
válasz Chrakatoa #807 üzenetére
Őszintén szólva a felhasználási feltételek miatt kezdett el jobban érdekelni a konzol. Vagyis inkább az, hogy gyakorlatilag nincs felhasználási feltétel, én nagyon bízom benne hogy ez így marad a jövőben is. Csak nehogy elkezdjék emiatt ekézni a konkurensek, vagyis én úgy látom hogy jelen esetben csak a Nintendo-ra lehet veszéllyel, a másik két gyártóra aligha.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Itt az AI-képes hallókészülék
- Óra topik
- Politika
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar