Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektroncsöves Hi-Fi
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Üdv, újratelepítettem a Windows-t - ugye a "C" meghajtó egy SSD - és van egy másik SSD a "D" meghajtó és arra van telepítve a játék de a kliensben nem tudom hol lehet hozzáadni, hogy megtalálja frissítse stb. a játékot, régebben ez ment most valahogy nem találom.
-
Cs1csó
titán
válasz
Kalacskepu #104863 üzenetére
Nekem is megjavult - Firefox asztali böngésző - -
Cs1csó
titán
válasz
munky #104843 üzenetére
Az a tippem, hogy ha nálam/nálunk is van a hiba, az valami változás eredménye, mert ugyanazok a programjaim beállításaim már hónapok óta és korábban be tudtam lépni. Pontosan nem is tudom mióta csinálja - nagyon ritkán szoktam a weboldalra benézni - de valami nem tetszik neki a vicc, hogy az IP címem is ugyanaz már kb. egy éve.
Amúgy egy tippem van, amikor frissen telepítettem a Windows-t majd utána a Steam klienst és telepítettem az 1db játékomat és utána indítani akartam a játékot akkor a Steam frissítése lement rendben, és a játék grafikai beállítási panelje is rendben megnyílt (PES 2021) DE utána feljött egy kis Windows-osra hajazó szürke kis ablak, hogy nem vagyok online és online kell lenni vagy valami ilyesmi ott okéztam újraindítottam a gépet is majd ezután már rendesen indult a játék, korábban ilyenem nem volt.
Jah és Firefox böngészőm van (minden kb. a legfrissebb) de az előretelepített Edge-el is ezt csinálja.
-
Cs1csó
titán
Nincs, egyéb oldalakra pl. PH! rendesen be tudok lépni. Passz. Most végigmentem a beállításokon de semmi olyat nem találtam. Most játszottam is egy kicsit, tehát aktív is voltam. Érdekes, hogy EDGE böngészőben is hasonló a helyzet. Mindegy majd rájövök. Szerencsére nem nagy gond, csak kicsit zavaró.
A lényeg, hogy tudom, elvileg működnie kellene az automatikus bejelentkezésnek, magyarán a hiba valahol nálam van.A cookie-kat is megnéztem az összes Steam-es meg van tartva. Már próbáltam letiltott kiegészítőkkel is - ugye bármi bezavarhat - bár az Edge-ben semmi kiegészítő sincs ott is kiléptet.
Ha rájövök megírom.szerk.:
Ki vagyok véve a NAT mögül és kvázi fix IP címem van (amikor kivetettem maga a NAT alól akkor az ügyintéző bediktált egy IP-t és azóta is az van, papíron dinamikus publikus cím jár de ez fix, és még így sem jegyzi meg érdekes. (korábban belépve maradtam és az IP-m sem változott tehát az utóbbi pár napban történt valami.) -
Cs1csó
titán
Üdv, ha a böngészőben belépek a Steam fiókba - jön a kód kérés az email címre a kódot beírom pipát teszek, hogy jegyezze meg stb. - majd bezárom a böngészőt és újraindítom akkor már megint ki vagyok jelentkezve és persze ha bejelentkezek küldi a kódot az email címre aminek a bevésése után enged csak be.
Mint ha korábban nem ez lett volna (ritkán lépek be a Steam fiókba a böngészőben) ez normális, ha nem akkor mit kellene tennem, hogy megjavuljon, megjegyezze a böngészőt a gépet stb.?
-
Cs1csó
titán
válasz
vorosmarti #103734 üzenetére
és Golden9
-
Cs1csó
titán
A "Couter-Stike: Global Offensive" meddig lesz ingyenes vagy ingyen játszható?
-
Cs1csó
titán
válasz
Golden9 #103621 üzenetére
Igen, sikerült aktiválnom (redeem code majd beilleszttetem a Steam elfogadta és most már ott van a játék a könyvtáramban, van azért átfedés az Origin-nel. Amúgy azért szántam rá magam mert úgy tudom, hogy a FIFA 21 már Steam-en is elérhető lesz és akkor inkább ezt használnám, HA megveszem)
Semmi gond, nem használtam még úgyhogy újonc vagyok ezen a téren, de van annyi rutinom, hogy próbálok értelmesen kérdezni bár most egy kicsit másnapos vagyok a tegnap este jól sikerült
-
Cs1csó
titán
Üdv, hol lehet azt beállítani, hogy a játékok letöltése és telepítése az általam megadott helyre történjen? (Van egy 120GB-os SSD-m a rendszernek - Windows 10 - ami mellett még van pár általános program de a játékok egy 2TB-os HDD-n vannak, a Steam pedig mind a játék letöltését majd a telepítését is a rendszer SSD-re tette, az F1 2018-hoz ingyen hozzá lehetett most jutni, gondoltam bezsákolom, korábban csak az Origin-t használtam a FIFA miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest