Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Volt már talán többféleképpen is, tavaly 30€ feletti kosárnál volt 5€ levonás.
Most pl. aki Steam Sale alatt Ubisoft játékot vesz itt (az 1-2 héttel ezelőtti alap 75-90%-os kedvezményeken túl 15€-nként 10€-s kuponos akció után), szolid 3-4-szeres áron, annak lehet, hogy érdemes elgondolkodnia önmagán.

-
törölt tag
Az 5€-s kupon is le lett spórolva idén? Vagy valami leírás, ami általában lenni szokott a sale-ről? (pl. a trading card-ok, még ha vannak is, sehol nincsenek említve)
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Deliver Us The Moon (sci-fi, korrekt walking simulator, okés sztori), SOMA (sci-fi, horror, nagyon jó sztori), The Witness (puzzle, egyedi grafika). Ezek szépek is, meg jók is.
A SOMA már nagyon olcsó, a Witnessen faraghatsz picit, ha megvan a Braid és a bundle-ből veszed. Deliver Us The Moonért annyit nem adnék, amennyiért most árulják (én nyertem). -
-
törölt tag
válasz
fatal`
üzenetére
Annyit megjegyeznék, hogy a Telltale Walking Dead szériája visszakerült Steamre. Persze most csak -25%-ot kaptak, gondolom próbálják egyelőre meglovagolni a dolgot.
Talán a Divinity: Original Sin 2 olcsóbb, mint eddig, de mást nem láttam.phenomHUN: Tehát most vásárlás nélkül nem lesz meg a kitűző? Ilyen sem nagyon volt még.

-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi a tippet! Sajnos nem oldotta meg a dolgot.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A te géped különleges lehet, tekintve, hogy gyakorlatilag nincs olyan szoftver, amiben ne lenne egy-két (száz) bug, ami miatt ne kellene folyamatosan ezeket javítani. Nem igazán értem, hogy miért hihetetlen, hogy másnál ezek esetleg előjönnek.
Nekem pl. a designnal nincs problémám. Ami nálam történik, hogy ha a library-ben vagyok és tálcára rakom a Steamet, majd vissza, akkor nem jelenik meg a teljes képernyő, egy része csak akkor, ha áthúzom rajta az egeret. (i5 6500, 16GB RAM, RX570 - nincs fent "gép optimalizáló"
) -
törölt tag
válasz
Segal
üzenetére
Azt is érdemes nézni, hogy milyen áron szokták árulni a kártyát, és milyen gyakran vesznek belőle. A fenti példából kiindulva: Ha az elmúlt hetekben rendszeresen adtak el 70 cent körüli áron, akkor nem kell attól tartanod, hogy pont mostantól lesz mindig valaki aki 10-20 centért pakolja fel.
-
törölt tag
válasz
A_Papa
üzenetére
Mi a pofátlan ár? Kereslet-kínálat szabályozza ezt is. Foil kártyákból kevés van. Vagy neked ha esik egy és látod, hogy 80 centért adják a legolcsóbban, te berakod 15 centért?

Amúgy ja, azt kell csinálni, amit adrian360 ír, és még jól is jársz. Megveszed a 4 kártyát a 4 fogalmatlantól, aztán felrakod 70 centért. Feltéve, hogy ekörül szokták árulni és venni az adott kártyákat. 1 perc, 2€.
-
törölt tag
Ne szívass... Ennek én nem örülnék, hanem csak felcseszné az agyam.
Lehetett volna egy Cyberpunk is egy 5 másodperces művelet után. Ráadásul ezt te írtad korábban:"Azért valaki beírhatta volna, hogy ahhoz, hogy tudj nyerni játékot a kívánságlistádon lévő játékok között rangsort kell felállítani, mert alapból nincs!"
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Attól függ, hogyan változtat a Valve, meg lesznek-e napi küldetések, egyelőre még kérdéses. Ha nem jön össze 15000 pont, és a badge-en nem változtatnak, akkor érdemes arra tolni mindet. Én 23-ról ugrottam 33-ra, és nem vettem még játékot.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
A Steam Nagydíj kitűzőt értettem alatta, XP, semmi más.
-
törölt tag
Mondjuk kitűző szempontjából jó ez a Sale, még nem költöttem egy forintot sem és már 30-as szintű. (és Steamen összesen egy Handsome Collectiont vettem idén kártyapénzből néhány héttel ezelőtt)
A Corgi nyert amúgy tegnap is, te már a mai eredményt nézed, ahol 5. helyen van (persze nem tudom, hogyan, de nem marad sokáig így szerintem). -
törölt tag
válasz
Segal
üzenetére
Ha ki tudsz pörgetni, akkor igen, de ez esetben valami nálad - számodra igen kedvezően - félrement a Steam részéről, mert ennek nem szabadna lehetségesnek lennie.

Milyen számokat ír nálad x-re és y-ra a sebességmérő (gyorsításmérő?) alatt?
x pont gyorsítás / y max. pontszám -
törölt tag
válasz
Segal
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerűen működik. Ha nem költöttél, akkor nincs kapacitásod, csak az, amit alapból kaptál (ami szintén a korábbi vásárlásaidat veszi figyelembe), illetve az a 2000+200, amit az első két napért kaptál. Gyanítom, hogy korábban vásároltál, így neked volt.
Kapacitás, token nélkül ~125€-t kell költeni ahhoz, hogy megkapd az 5€-s kupont. -
törölt tag
válasz
Segal
üzenetére
Lehetséges a tízszeres is, én csak egy szavazást láttam kb. 500 fővel, azok között volt kb. 5-ször annyi corgis, az a lényeg, hogy valóban sokszorosa.
A számok tudtommal csak az aktuális sebességüket mutatják, nem a megtett távolságukat. Az aktuális állást a fenti sorrend mutatja, hogy ki hányadik. A vizuális téma szerintem valahogy az idővel is kalkulál és a megtett távolsággal is. (pl. tegnap volt olyan, hogy a corginál 1.0x volt, de ugyanúgy első helyen állt)
-
törölt tag
Plusz naponta is nyer egy játékot 300-200-100 ember az 1-3. helyezett csapatokból. Láttam egy-két szavazást (meg hát elég volt az első két napi versenyt megnézni), az alapján esélyes, hogy legalább 4-5-ször annyi ember van a corgi csapatban, mint a teknősben vagy a kakaduban, ezért írtam, hogy rosszabbak az esélyeik.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Az összetettség nem volt gond, inkább az volt probléma, hogy kb. semmi nem úgy működött, ahogy kellett volna neki. Most viszont megnéztem: Már az adott játékoknál (amivel 30 percet játszottál legalább, vagy amiben achievementeket szereztél) van egy gomb, amivel fel tudod tölteni a pontjaid, nekem pl. ilyen eddig nem volt, és csak lefelé ment, hiába játszottam bármivel. Emellett szerintem bebuktam vagy 7-8000 kapacitást, amiből gyorsítgattam, de nem kaptam érte tokent egyáltalán.
-
törölt tag
Oké, most már végképp nem értem, hogy működik ez a Grand Prix móka, de szerintem a Valve-nál dolgozók sem.
Most azt írta ki nálam, hogy 8000/11127 max points, aminek sehogy nincs semmi értelme, és ráadásul az 1000-es boostért is csak 100 zsetont adott ebből is, így lett 9000/11127. Még mindig engedett boostolni, de azért már zsetont sem kaptam, csak 10000/11127 lett a számláló. 
-
törölt tag
Megy a vita arról, hogy reset+100-nak kellene lenni a kapacitásnak vagy nincs reset. Az a bökkenő, hogy van olyan is, aki vett játékokat és úgy is csak 100 van neki.

KubanitoS: Ha nyerési esélyekről van szó, továbbra sem éri meg a kutyákhoz csatlakozni. Ettől még remélhetőleg hozzájuk csatlakoznak, és nem a többi csapatban rontják az esélyeket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Edorn
üzenetére
Nyilvánvaló, hogy értettem, fölösleges egyből az ilyen kivételes eseteket írni... Most mi neked a lényeges? Hogy legyen ilyen lista, vagy hogy a legegyszerűbb módon szerezz több tíz-/százezer pontot? Ha az első, akkor nem tudok segíteni, de sok értelme amúgy sincs, ha a második, akkor meg már leírtam, hogy mit kellene csinálnod.
Total War: Shogun 2, Total War: Rome 2. Összesen közel 300 achievement van bennük, mivel kiemelt játékaid, gyanítom, hogy megvan belőlük egy-kettő. Ha már a CS:GO-ért és ezekért is kaptál, az már elég szép pontmennyiség, esélyes, hogy a kapacitásmérő úgyis lekorlátoz az elköltésében. Mennyinél van az neked? -
törölt tag
válasz
Edorn
üzenetére
Milyen játékokkal játszottál a legtöbbet? Mi az, amiben megvan a 100%? Ezt azért nagyjából tudja az ember. Legritkább teljesítményekből ítélve a Total War játékokat érdemes elindítanod, ha azokért még nem kaptál pontot. Space Hulk, Amnesia is játszik.
Fél óráig kell elindítanod az adott game-et. Én most egy Rise of the Tomb Raiderért (amiben 80+ achievement van meg) több, mint 30k pontot kaptam, szóval pofonegyszerű pontokat szerezni. -
törölt tag
válasz
Joccc07
üzenetére
Ha az esélyek számítanak, akkor az öcséd jól döntött, én is a papagájt választottam. Még a teknőst érdemes, ezekben van a 2. és 3. legtöbb ember. A szabályok és a rendszer miatt előfordulhat, hogy így sem lesznek 2-3. helyen a napi zárásnál, de hosszú távon így van a legnagyobb esély a nyerésre (bár így is kicsi
). Emellett szerintem az utolsó napokon már nem fog mindenki "boostolni", mert sokan nem fognak figyelni a pontokra, meg arra, hogyan szerezhetnek még és hogy egyáltalán hogy működik az egész. Az első néhány napban elkattolgatják a pontjaikat.
A wishlisten meg érdemes olyan sorrendbe rakni a játékokat, amit szeretnél. Nehogy az legyen, hogy egy 1,5€-s DLC-t kap valaki, amikor lehetne egy 60€-s új játék is, ha már akkora mázlija van, hogy kisorsolták.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem adja magát, hogy pl. online játék közben teljes sávszéllel töltögessen nekem a kliens a háttérben. Gyanítom ezért nincs így beállítva sem más kliensekben, sem "ebben a retekben" alapjáraton.
-
törölt tag
válasz
bepken
üzenetére
Igen, úgy érthető. Amúgy nekem is ez a gondom a sorozattal. Csak nekem van olyan betegségem is mellé, hogy nehezemre esik sokadik résszel kezdeni. Talán a Darkness II volt az egyetlen, aminél megtettem, hogy videókat néztem az előzményről, hogy képben legyek és tudjak a folytatással játszani, de ott azért más volt az a kb. 20 perc utánajárás, mint az, hogy órákat nézzek videókat a korábbi MG részekből.
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ők már szerintem így is bőven profitáltak belőle. Inkább azokat a retardáltakat lehet sajnálni, akik nagy összegekért vették meg ezektől a készlethalmozóktól az elmúlt néhány évben.
-
törölt tag
válasz
trialboj
üzenetére
Az Inside Greenmangamingen most a Halloween sale-es 15%-os voucherrel (VIP szekcióban) 6,375 GBP, durván 2.200 Ft. Tény, hogy ha nem tetszik, akkor nem tudsz refundolni, mint steames vásárlás esetén, de talán egy ennyire dicsért játéknál nem olyan nagy a kockázat. (persze ma kezdődik a Steam Halloween Sale, addig már érdemes lehet várni, hátha...)
Egyébként ugyanitt Metro Redux pack 4.25 GBP ezzel a kuponnal, ha valakit érdekel, meg vannak egyéb dolgok is. -
törölt tag
válasz
trialboj
üzenetére
Először is jobbulást kívánok! Az elhangzott nagyszerű ajánlásokhoz pedig én még hozzátenném a Super Meat Boy-t, ami ugyan nem könnyű, de nagyon jó platformer! Mivel sorozatokat is említettél, akkor azok közül, amik annyira nincsenek valahogy szem előtt (mint egy Game of Thrones vagy Breaking Bad), a Person of Interest és a Justified rendkívül jók.
-
-
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
Az mondjuk vicces volt, hogy a Deus Ex Collectiont olcsóbban lehetett megvenni (tehát az összes eddigi játék+ Mankind Divided + Season Pass), mint amennyibe a Mankind Divided Digital Deluxe került. Azt nem tudom, hogy ha a korábbi játékok megvoltak, akkor nem lehetett-e tovább faragni az árból.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
"mi a rák az az Episode Two"
"Half-Life 2 lesz gondolom. Ehh, legtúlértékeltebb játék evör. I ain't no need for episode three."
Steam topicban ilyeneket írni. Hol van olyankor a moderátor és a banhammer, amikor szükség van rájuk?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

eami